Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Crackstuffers

Naujienlaiškis

Crackstuffers The Bulb - butt plug Geriausia ekstremaliam analiniam tempimui

"Crackstuffers" pristato Crackstuffers The Bulb - butt plug visiems, kurie nori ištirti savo analines ribas! Butt plug Tai idealus pasiūlymas visiems, kurie nori patirti ekstremalų ir intensyvesnį nei bet kada anksčiau analinį tempimą. SuCrackstuffers The Bulb analinis mokymas perkeliamas į kitą lygį - visiškai unikali patirtis!

Daugiau informacijos

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Crackstuffers The Bulb - butt plug Geriausia ekstremaliam analiniam tempimui

    Crackstuffers pristato Crackstuffers The Bulb - butt plug visiems, kurie nori ištirti savo analines ribas! Butt plug Tai idealus pasirinkimas visiems, kurie nori patirti ekstremalų ir intensyvesnį nei bet kada anksčiau analinį tempimą. SuCrackstuffers The Bulb analinę treniruotę pereinama į kitą lygį - visiškai unikali patirtis!

    Sudėtinga forma maksimaliam analiniam tempimui

    Crackstuffers The Bulb butt plug buvo specialiai sukurta lėtam, švelniam analiniam tempimui, kuris lemia geresnius ir gerokai intensyvesnius rezultatus. Butt plug Dėl išmanios formos "Crackstuffers" lėtai tempia išangę, kad po pirmojo sėkmingo žingsnio užtikrintų analinį atsipalaidavimą prieš pereinant prie kito etapo, kuris iš jūsų pareikalaus visko.

    Puikiai tinka žaisti vienam arba su partneriu:

    Crackstuffers The Bulbbutt plug yra universalus, kurį galima naudoti ir vienam, ir su partneriu. Butt plug Dėl puikios medžiagos "Crackstuffers" greitai įkaista iki patogios kūno temperatūros ir suteikia labai intensyvią, bet malonią patirtį.

    Crackstuffer The Bulb matmenys:

    • Mažas: ilgis 26 cm, skersmuo 7 cm
    • Vidutinis: ilgis 27 cm, skersmuo 8,5 cm
    • Didelis: ilgis 28 cm, skersmuo 10,5 cm


    Nesvarbu, kokį dydį pasirinksite, pvz Crackstuffers The Bulb siūlomas įspūdingas ilgio ir skersmens derinys giliam ir intensyviam išangės tempimui.

    Puiki lubrikacija neprilygstamam malonumui:

    Dar vienas privalumas Crackstuffers The Bulb yra lubrikanto pasirinkimo universalumas. Crackstuffers The Bulb suderinamas tiek su vandens, tiek su silikono pagrindo lubrikantais. Butt plug Riebūs lubrikantai, pavyzdžiui, "Crisco" ar kiti gerai žinomi lubrikantai, taip pat idealiai tinka šiam nepaprastam "Crackstuffers" gaminiui. Ypač rekomenduojame hibridinį tepaląGlory Hole su pantenoliu ir lauritu-9, kuriame dera puikus lubrikantas ir priežiūra.

    Daugiau informacijos:

    • Crackstuffers The Bulb - Analinis kaištis
    • Aukštos kokybės MEO™ Crackstuffers serijos produktas
    • Medžiaga: vinilas, sudėtyje nėra ftalatų, lengvai prižiūrimas ir nekenksmingas odai
    • Sekso žaisliukai "Crackstuffers" pagaminti iš aukštos kokybės vinilo, kuris gerai jaučiasi rankoje ir puikiai veikia su visais lubrikantais.
    • "Crackstuffers x MEO" dildo arba analinis kaištis - tai aukščiausios kokybės analiniai sekso žaislai.
    • "Crackstuffers" dildo ir analiniai kaiščiai pagaminti iš odai draugiškų, lengvai prižiūrimų medžiagų, kurios puikiai dera su vandens ir silikono pagrindo lubrikantais, taip pat hibridiniais lubrikantais, pavyzdžiui, "GloryHole" iš MEO.
    • Valymas: VERYCLEAN Rekomenduojama naudoti šiltą vandenį ir žaislų valiklį.
    • Extremeo purškiklis dar labiau palengvina įkišimą. Sling Kartu su ASS UP pagalvėle arba Fuck&Play , "Crackstuffers" dildes galima įkišti ypač patogiai ir itin giliai.
    • Crackstuffers yra anglų prekės ženklas, kuris specializuojasi dildžių ir kitų analinio sekso žaislų gamyboje ir yra ypač žinomas dėl savo didelių, itin didelių ir neįprastos formos dildžių. Šie dildės specialiai sukurti pažengusiems naudotojams ir intensyvios analinės stimuliacijos mėgėjams. Crackstuffers geriausiai žinomi dėl savo didelių dildžių, kurie dažnai būna didesni už daugumą rinkoje esančių įprastų dildžių, todėl leidžia patirti ekstremalių ir intensyvių pojūčių. "Crackstuffers" siūlo įvairių unikalių dizainų, dažnai specialiai sukurtų analinei stimuliacijai, įskaitant dildes su labai ryškiomis galvutėmis, siaurais koteliais ir plačiais pagrindais, leidžiančiais patirti skirtingus pojūčius. "Crackstuffers" naudoja aukštos kokybės, kūnui nekenksmingas medžiagas, o dildės paprastai gaminamos iš tvirto PVC be ftalatų, kuris yra patvarus ir lengvai valomas. Šis prekės ženklas yra glaudžiai susijęs su LGBTQ+ bendruomene ir yra ypač populiarus gėjų scenoje. "Crackstuffers" gaminiai pritaikyti šios bendruomenės poreikiams ir siūlo platų dildo asortimentą, tinkantį tiek vienišiams, tiek poroms. Visi "Crackstuffers" produktai gaminami Jungtinėje Karalystėje, todėl garantuojama aukšta kokybė ir griežta gamybos proceso kontrolė. Be klasikinių dildžių, šio prekės ženklo asortimente yra ir kitų analinio sekso žaislų, pavyzdžiui, analinių kaiščių, prostatos stimuliatorių ir specialių gaminių, skirtų fistingo bendruomenei. Crackstuffers išgarsėjo savo ypatingais, dažnai ekstremaliais gaminiais ir yra prekės ženklas, kurį renkasi visi, ieškantys nepaprastų ir intensyvių analinių potyrių.
    • MEO didžiuojasi galėdama pasiūlyti visą "Crackstuffers" gaminių asortimentą. Turėdami ilgametę patirtį, aukščiausios klasės klientų aptarnavimą ir greitą, diskretišką pristatymą, garantuojame, kad didelius "Crackstuffers" dildes gausite greitai ir patikimai. MEO rasite geriausius gaminius nepaprastiems ir intensyviems potyriams - visada užtikrinant saugumą ir kokybę, kurios nusipelnėte.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Alla scoperta del mondo Anal !!!

    Dopo quasi 30 anni di matrimonio io e mia moglie abbiamo deciso di provare il piacere anale. Abbiamo preso un sacco di articoli a tema, tra cui questo nella versione small e medium. Unito ad un buon lubrificante va benissimo ( per ora lo small ) per iniziare a preparare il lato B a qualcosa di più importante ( strap-on e simili .... ) . Perfetto. Grazie MEO

      Vertinimas 

      Massimo

      sinceramente credevo fosse più grande ! comunque è fantastico !!! in particolare quando ti scorre dentro con il glande che entra e esce , offre un piacere che ti lascia senza fiato !!! soldi spesi bene !!

        Vertinimas 

        Merveilleux !

        Grâce à lui, je viens d'augmenter ma limite en dilatation, je l'adore !

        • 2 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Buttplug macht süchtig

        Habe mit der kleinsten Größe angefangen und bin jetzt bei MEDIUM. Ich kann gar nicht mehr aufhören und trainiere damit jeden Abend. Kann kaum erwarten den großen Buttplug zu kaufen.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        3 Tage Lieferzeit sind zu lang

        Die Bestellung wurde zwar am gleichen Tag verschickt, kam aber dank DHL erst am dritten Tag an. Der Buttplug ist schon sehr geil, aber die Lieferzeit macht mich echt sauer. Deswegen zwei Sterne Abzug.

        • 0 iš 8 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Raufsetzen und reiten

        Der BULB ist einer meiner lieblings Buttplugs. Leider kann man den Buttplug nicht länger tragen, da der Fuß bei Bewegung mit hinein rutscht. Er ist aber auch eher zum Reiten gedacht.

        • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Not for the faint-hearted

        It's huge! Not a toy for beginners.
        Don't think that you can just buy one and get it all in straight away; it takes some work!
        Feels amazingly full and stretched when it's in though! Nice and squishy to touch as well.
        Leaves me stretched out for a while afterwards.

        • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Amazing

        Brilliant speedy delivery from MEO as always. Packaging is very simple but fine. I wanted something bigger than my dildo I enjoy play with. This was perfect step up. This does require warming you up with smaller plugs to start with! But with plenty of lube, I like to alternate with a large dildo and work the plug in! The orgasmic feeling you get when the plug pops in my butt is amazing, and makes me cum in no time at all! I have had this for about a year and gets a good bit of use and is still going strong!

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Geriausia ekstremaliam analiniam tempimui

        Crackstuffers The Bulb - butt plug Geriausia ekstremaliam analiniam tempimui

        "Crackstuffers" pristato Crackstuffers The Bulb - butt plug visiems, kurie nori ištirti savo analines ribas! Butt plug Tai idealus pasiūlymas visiems, kurie nori patirti ekstremalų ir intensyvesnį nei bet kada anksčiau analinį tempimą. SuCrackstuffers The Bulb analinis mokymas perkeliamas į kitą lygį - visiškai unikali patirtis!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: