Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Burnos kandiklis

Naujienlaiškis

Čiulptukas - "SissyVibe™" - didžiausias malonumas jums ir kontrolės praradimas jūsų partneriui

Patirkite paklusniąją oralinio sekso rūšį su "SissyVibe™" - BDSM kramtuku, specialiai sukurtu oraliniam seksui. Deepthroat Idealiai tinka, jei norite pamaloninti savo partnerį ir kartu atsisakyti savo burnos ir gerklės kontrolės. SissyVibe™ leis jums abiem peržengti ekstazės ribas ir prives partnerį prie kvapą gniaužiančių orgazmų oralinio sekso metu.

Daugiau informacijos

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Čiulptukas - "SissyVibe™" - didžiausias malonumas jums ir kontrolės praradimas jūsų partneriui

    Patirkite paklusniąją oralinio sekso rūšį su "SissyVibe™" - specialiai oraliniam seksui sukurtu BDSM kramtuku. Deepthroat Idealiai tinka, jei norite pamaloninti savo partnerį, kartu atsisakydami savo burnos ir gerklės kontrolės. SissyVibe™ leis jums abiem peržengti ekstazės ribas ir prives partnerį prie kvapą gniaužiančių orgazmų oralinio sekso metu.


    Naudodami "SissyVibe™" kramtuką galite patirti jaudinančią fantaziją, kai savo partneriui suteikiate visišką kontrolę, o patys tik pasyviai mėgaujatės.

    Vibracijos ir atviros burnos dizainas užtikrina, kad kiekviena akimirka bus išgyvenama ypač intensyviai, o jūsų burna išliks plačiai atverta ir pasiruošusi tarnauti. Jausmas atsisakyti kontrolės ir visiškai atsiduoti partnerio valiai ne tik didina susijaudinimą, bet ir leidžia iki galo išgyventi paklusnumo vaidmenį. Spermos rijimas gali būti šio pasidavimo kulminacija - tai intymus veiksmas, kuriame paklusnumo jausmas derinamas su malonumu ir giliu pasitenkinimu.

    Svarbiausios "SissyVibe™" savybės:

    • blowjobSissyVibe™ suteikia savo partneriui daug daugiau nei tik , jūs suteikiate jam visišką savo burnos ir gerklės kontrolę! Minkštame silikoniniame kramtuke įrengtas lankstus liežuvėlis, kuris užtikrina intensyvius potyrius trimis greičiais ir septyniais skirtingais vibracijos modeliais. Blowjob Ant "liežuvėlio" esantys tekstūriniai antgaliai sustiprina stimuliaciją ties ir kiekvieną partnerio prisilietimą prie varpos paverčia ypatingu malonumu. Trumpai tariant: puikus masturbatoriaus (kuris kiekvieną vyrą priveda prie orgazmo) ir BDSM kramtuko derinys.
    • Integruota burnos apsauga: kramtukas neleidžia plačiai atverti burnos, o apvali kramtuko briauna neleidžia dantimis liesti partnerio varpos veleno. Taip malonumas lieka neužgožtas ir abu partneriai gali visiškai susikoncentruoti į malonumą.
    • Atvira burnos konstrukcija: Atvira "SissyVibe™" konstrukcija leidžia partneriui įsiskverbti į jūsų burną taip, kaip jam patinka, o jūs visiškai prarandate kontrolę.
    • Reguliuojamas galvos dirželis: Galvos dirželis turi sagtį, kuri užtikrina puikų prigludimą. Reguliuojamas galvos dirželis užtikrina, kad kramtukas puikiai priglus ir tvirtai laikysis burnoje, nesvarbu, ar norite jį nešioti laisvai, ar tvirtai, reguliuojamas galvos dirželis užtikrina, kad kramtukas puikiai priglus ir tvirtai laikysis burnoje. Galvos dirželį netgi galima užfiksuoti pakabinama spyna. Kabliuką rasite tiekimo komplekte.
    • Atsparus vandeniui ir įkraunamas: SissyVibe™ turi IPX7 sertifikatą, todėl be jokių problemų gali būti naudojamas duše arba po vandeniu iki 30 minučių. SissyVibe™ galima greitai įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.


    Kodėl "SissyVibe™" BDSM kneblys yra puikus pasirinkimas:

    Blowjob deepthroat Net jei jūsų partneris nemėgsta arba neturi ypatingo talento gerai , "SissyVibe™" kneblys yra puikus pasirinkimas. Nesvarbu, ar jai tai patinka, ar ne, "SissyVibe™" kiekvieną paverčia tobula burna. Kandiklio vibracijos ir atviros burnos konstrukcijos derinys užtikrina, kad dominuojantis vyras kiekvieną kartą gaus savo pinigus - nesvarbu, kokia nepatyrusi šioje disciplinoje būtų partnerė.

    Mėgaukitės tobula gilia gerkle: tobula su EZ2SUCK ir "SissyVibe™":

    Norint sustiprinti malonumą su "SissyVibe™", rekomenduojame naudoti MEO purškiklį EZ2SUCK. Blowjob Šis specialus purškalas švelniai nuskausmina gerklę ir sumažina užkimimo refleksą, todėl galima mėgautis dar intensyviau. Vos kelis kartus papurškus į gerklės užpakalinę dalį, gilus įsiskverbimas su varpa tampa malonia patirtimi. Kartu su "SissyVibe™" purškikliu EZ2SUCK purškiklis leidžia visiškai atsisakyti kontrolės ir atsiduoti pasidavimui. Puikiai tinka visiems, kurie nori pakelti oralinio sekso intensyvumą ir malonumą į naują lygį!

    Nepakartojamas pasiūlymas:

    "SissyVibe™" kramtuką galite užsisakyti atskirai arba už patrauklią kainą kaip rinkinį, kurį sudaro "SissyVibe™" kramtukas ir purškiklis EZ2SUCK. Rinkinyje rasite puikų derinį didžiausiam malonumui ir intensyvesniems potyriams.

    Daugiau informacijos:

    • "SissyVibe™" čiulptukas - didžiausias malonumas jums ir kontrolės praradimas jūsų partneriui
    • Reguliuojamas galvos dirželis: nuo 42,5 cm iki 61,5 cm perimetro
    • Galvos dirželį galima užrakinti pakabinama spyna. Į komplektą įtraukta pakabinama spyna.
    • Užtrauktuko skersmuo: 4,6 cm
    • Medžiaga: silikonas, plastikas, veganiška oda, metalas
    • Pastaba: kad rezultatai būtų geriausi, naudokite tik vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo". VERYCLEAN Po naudojimo išvalykite gagą šiltu vandeniu ir purškikliu, nusausinkite ir laikykite vėsioje, sausoje vietoje.
    • EZ2SUCK purškalas iš MEO yra specialiai sukurtas purškalas, kuris nuskausmina gerklės sritį, kad sumažintų kramtymo refleksą ir palengvintų gilesnį įsiskverbimą oralinio sekso metu. Deepthroat Jis dažnai naudojamas siekiant, kad būtų patogiau ir lengviau, ypač žmonėms, kuriems sunku užsiimti oraliniu seksu. Purškalas veikia greitai ir leidžia burnai bei gerklei labiau atsipalaiduoti ir atsiverti, todėl visa patirtis tampa malonesnė abiem partneriams.
    • EZ2SUCK paprastai purškiamas ant gerklės užpakalinės dalies prieš oralinį seksą. Po kelių sekundžių prasideda nuskausminamasis poveikis, todėl lengviau suvaldyti ryklės refleksą ir galima giliai įsiskverbti. Purškalas yra populiari priemonė poroms, norinčioms patobulinti oralinio sekso įgūdžius, ir gali būti ypač gerai naudojamas kartu su tokiais produktais kaip "SissyVibe™", kad suteiktų visišką kontrolę ir maksimaliai padidintų malonumą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Knebel

    Super Knebel zum Blasen, mein Freund geht voll ab, angenehm zu tragen, auch über längere Zeit z.B. unter einer Maske mit Mundöffnung, kein verständlicher Ton mehr ......

      Vertinimas 

      Ausprobiert und begeistert!!!!

      Ich habe den Blowjob Mundknebel ausprobiert und war sehr positiv überrascht, dass er sich so sehr von herkömmlichen Knebeln unterscheidet. Das Mundstück aus rotem Silikon, das dem Inneren des Mundes nachempfunden ist, passt sich durch das elastische Material jedem Mund perfekt an. Gleichzeitig bietet es auch bei längerem Tragen einen hohen Tragekomfort. Was den Knebel aber so besonders macht, ist, dass man den eigenen Mund quasi in ein "F*ck-Loch" oder "Glory Hole" verwandelt, in eine Art Masturbator, mit dem man sich seinem Partner ganz hingeben kann. Das ist eine ultimative geile Erfahrung, die ich noch nie zuvor erlebt habe. !!!! Die Verarbeitung des Knebels ist wirklich toll - er wirkt stabil und gut gemacht. Die Farbe entspricht ziemlich genau den Produktbildern. Die Schnalle funktioniert gut und sollte bei den meisten Kopfumfängen leicht zu öffnen und zu schließen sein.

        Vertinimas 

        Gutes Produkt

        Produkt ist einwandfrei. Gute Verarbeitung. Kein China Produkt. Würde ich wieder kaufen ,sollte es je nötig werden.

          Vertinimas 

          Übertrifft alle Erwartungen!

          Zuerst war ich skeptisch, ob dieses Produkt wirklich so gut funktioniert wie beschrieben. Aber ich bin absolut begeistert! In der Vergangenheit war es mir nie möglich, meinen Freund allein durch orale Stimulation zum Orgasnus zu bringen, was sicherlich auch an der fehlenden Technik lag. Aber mit diesem „Knebel“ hat sich das komplett geändert. Die Vibrationen sind für ihn sehr intensiv und bieten eine ganz neue Dimension des Blowjobs bzw. Deep Throats. Mein Freund kann gar nicht genug davon bekommen und wir sind beide sehr zufrieden mit dem Ergebnis. Absolute Kaufempfehlung!

            Parašykite savo atsiliepimą

            Čiulptukas - "SissyVibe™" - didžiausias malonumas jums ir kontrolės praradimas jūsų partneriui

            Čiulptukas - "SissyVibe™" - didžiausias malonumas jums ir kontrolės praradimas jūsų partneriui

            Patirkite paklusniąją oralinio sekso rūšį su "SissyVibe™" - BDSM kramtuku, specialiai sukurtu oraliniam seksui. Deepthroat Idealiai tinka, jei norite pamaloninti savo partnerį ir kartu atsisakyti savo burnos ir gerklės kontrolės. SissyVibe™ leis jums abiem peržengti ekstazės ribas ir prives partnerį prie kvapą gniaužiančių orgazmų oralinio sekso metu.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: