Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Burnos kandiklis

Naujienlaiškis

BDSM kneblys - Pilna burna

Šis BDSM kneblys yra išskirtinis priedas surišimo įrangos srityje, kurį galima įsigyti MEO BDSM parduotuvėje. Šis specialus odinis BDSM kneblys pagamintas itin kruopščiai ir tiksliai, kad būtų užtikrintas maksimalus veiksmingumas ir patogumas naudojant.

Daugiau informacijos

5253/T01

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis BDSM kneblys yra išskirtinis priedas surišimo įrangos srityje, kurį galima įsigyti MEO BDSM parduotuvėje. Šis specialus odinis BDSM kneblys buvo pagamintas itin kruopščiai ir tiksliai, kad būtų užtikrintas maksimalus veiksmingumas ir patogumas naudojant. BDSM kneblys buvo specialiai sukurtas taip, kad visiškai užpildytų ir užsandarintų burną, todėl jis yra vienas veiksmingiausių BDSM kneblių mūsų asortimente.

    Kodėl mūsų BDSM kramtukai tokie populiarūs:

    • Aukštos kokybės medžiaga: oda yra tvirta, ilgaamžė ir suteikia prabangos pojūtį.
    • Efektyvus poveikis: kramtukas visiškai užpildo burną, sustiprindamas surišimo patirtį.
    • Individualiai pritaikytas: reguliuojami dirželiai užtikrina saugų ir patogų pritaikymą visų dydžių galvai.
    • Ilgaamžis: dėl tvirto sagties užsegimo idealiai tinka intensyviems ir ilgiems BDSM seansams.
    • Pirkėjų mėgstamiausias: šis kramtukas yra geriausiai parduodamas MEO BDSM parduotuvėje. Jis pasirodė esąs ypač populiarus ir patikimas.


    Medžiaga ir gamyba:

    Šis BDSM kneblys pagamintas tik iš aukštos kokybės odos. Medžiaga suteikia nuostabų pojūtį ir yra pakankamai tvirta, kad atlaikytų intensyvaus naudojimo scenarijus. Didelis vidinis kneblys taip pat pagamintas iš odos, kuri suteikia ypač autentišką ir intensyvų pojūtį.



    Odos naudojimas tiek kandžio išorėje, tiek viduje pabrėžia aukštą gaminio kokybę.Dizainas ir funkcionalumas: BDSM kneblys užsegamas galvos dirželiu su tvirtomis sagtimis. Tokia konstrukcija ne tik veiksminga, bet ir leidžia jį pritaikyti prie bet kokio dydžio galvos. BDSM kneblys laikosi saugiai ir tvirtai, neslysta. Be to, sagties užsegimas užtikrina, kad kramtukas išliks savo vietoje net ir per ilgesnius BDSM seansus, suteikdamas abiem partneriams papildomo saugumo ir pasitikėjimo savimi.

    Veiksmingumas ir naudojimas:

    Dėl savo konstrukcijos BDSM kneblys yra vienas veiksmingiausių bondage kneblių "MEO Shop" asortimente. Kandiklis visiškai užsandarina burną, todėl labai apriboja bendravimą ir triukšmą. Tai padidina kontrolės ir paklusnumo jausmą ir sustiprina BDSM patirtį.

    Kandiklis puikiai tinka visiems, norintiems užtikrinti aukštą kontrolės lygį ir sustiprinti abipusį pasitikėjimą BDSM dinamikoje.Daugiau informacijos:

    • Odinis kneblys
    • Medžiaga: Pagamintas tik iš aukštos kokybės odos išorėje ir viduje.
    • Tinka visų dydžių galvoms: Reguliuojamas galvos dirželis su sagtimi.
    • Vidinio kneblio matmenys: maždaug 3,6 cm x 3 cm x 5,5 cm.
    • Bestseleris BDSM parduotuvėje: Šis BDSM kneblys yra itin populiarus dėl savo veiksmingumo ir kokybės.
    • Odos priežiūra: Norint išlaikyti BDSM knechtų kokybę ir ilgaamžiškumą, labai svarbu tinkamai juos prižiūrėti. Odos gaminius po kiekvieno naudojimo reikia valyti drėgnu skudurėliu ir reguliariai apdoroti tinkama odos priežiūros priemone. Tai padės išlaikyti BDSM knechtą elastingą ir nepriekaištingą išvaizdą. Prie šio gaminio pridedamos odos priežiūros instrukcijos.
    • Be šio nepaprasto BDSM kneblio, MEO parduotuvėje siūlomas įvairus kitų aukštos kokybės kneblių, tinkančių įvairiems pageidavimams ir naudojimui, pasirinkimas. Asortimentą sudaro klasikiniai rutuliniai kramtukai, kvėpuojantys kramtukai su oro angomis, ypač patogūs silikoniniai kramtukai, taip pat specialūs rutuliniai kramtukai, žiediniai kramtukai ir užspaudžiami kramtukai. Kiekvienas MEO asortimento kramtukas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra įvairių dizainų, kad atitiktų tiek estetinius, tiek funkcinius reikalavimus. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs naudotojas, MEO parduotuvėje rasite kiekvienam tinkamą kandžio modelį, kad jūsų BDSM patirtis būtų įvairi ir intensyvi. Pasinaudokite MEO parduotuvės kneblių kolekcijos įvairove ir kokybe ir suteikite savo BDSM seansui norimą intensyvumą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ein empfehlenswerter Knebel

    Super Knebel. Echtes Leder, kein störender Eigengeruch, weiches angenehmes Material und tolle Verarbeitung. Ich habe den Knebel umgehend ausprobiert und war sehr zufrieden. Ich würde auch 10 Sterne vergeben, aber das geht ja leider nicht.

      Vertinimas 

      Très satisfait

      Etant peu expérimenté sur ce type de produit et ayant acheté du moins cher, j'ai décidé d'en prendre un plus cher et je suis ravi de celui ci qui est très solide et très bien fini

        Vertinimas 

        Simplement efficace

        Ma partenaire adore!
        Bref, il est bien.

          Vertinimas 

          Inutilisable

          Promesse non tenue !
          La tension est inégalement répartie : toute la tension est située sur la lèvre supérieure et aucune vers le menton. J'ai beau le serré au maximum, je peux toujours l'enlever en poussant le bâillon vers le bas avec ma langue.

            Vertinimas 

            If you like him quiet except for a few muffled moans and whimper

            Slip the pecker shaped gag into your boy’s mouth, strap the heavy latigo leather around his head and buckle him up. His dick will get hard when you ask, “Is that too tight?” Once he gives you the thumbs up, cinch it down tighter. His headspace will be set instantly. If you like him quiet except for a few muffled moans and whimpers, you need this gag.

            • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
            Vertinimas 

            Für widerspenstige Subs

            Angenehm zu tragen, auch bei engem Festschnallen, da durch die Länge des Kissens in den Mundwinkeln nichts durch einen scharfen Lederriemen einschneiden kann. Da der Durchmesser des Kissens nicht all zu groß ist, sollte man ihn sowieso fest anlegen, sonst erfüllt er den Zweck der Ruhigstellung nicht ausreichend.

            • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
            Vertinimas 

            Unserer Meinung nach empfehlenswert.

            Weiches "Lederkissen" innen, kein unangenehmer Geruch oder Geschmack. Hier kann sich der Sklave mal so richtig gehen lassen wenns mal heftiger wird, was das beissen betrifft und ist auch gleichzeitig ein guter Schalldämpfer. ;-)

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

            Parašykite savo atsiliepimą

            BDSM kneblys - Pilna burna

            BDSM kneblys - Pilna burna

            Šis BDSM kneblys yra išskirtinis priedas surišimo įrangos srityje, kurį galima įsigyti MEO BDSM parduotuvėje. Šis specialus odinis BDSM kneblys pagamintas itin kruopščiai ir tiksliai, kad būtų užtikrintas maksimalus veiksmingumas ir patogumas naudojant.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: