Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Bičai ir flogger

Naujienlaiškis

BDSM flogger pagamintas iš juodos/raudonos odos

Skirta švelnioms ir kietoms blakstienoms! Šis flogger iš MEO užkariavo BDSM bendruomenės širdis. Pagaminta iš aukštos kokybės odos, ji ne tik puikiai jaučiasi, bet ir stebina aukščiausios klasės meistriškumu.

Daugiau informacijos

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    BDSM flogger pagamintas iš juodos/raudonos odos

    Skirta švelniam ar stipriam plakimui! Šis flogger iš MEO užkariavo BDSM bendruomenės širdis. Pagamintas iš aukštos kokybės odos, jis ne tik puikiai jaučiasi, bet ir stebina aukščiausios klasės meistriškumu. Dėl tvirtos konstrukcijos ir gerai apgalvoto dizaino šis flogger užtikrina būtent tai, ką daugelis kitų BDSM gaminių tik žada - galingus, kontroliuojamus smūgius, kurie džiugins tiek pradedančiuosius, tiek profesionalus.

    Tradicinio meistriškumo kokybė

    MEO® filosofija atsispindi ir mūsų bičių, plaktukų ir plaktukų gamyboje: dirbame tik su patyrusiais bičių gamintojais, kurie gamina aukščiausios klasės gaminius naudodami tradicinius gamybos procesus.

    Puikus smūgis dėl 24 odinių dirželių

    24 odiniai mūsų plaktuko dirželiai, kurių kiekvienas yra pintas per pusę ilgio, užtikrina didelį pasipriešinimą orui ir skleidžia būdingą bato garsą, kai jis smogia į sėdmenis ar nugarą flogger.

    A flogger plačios panaudojimo galimybės

    Mūsų flogger pagamintas iš odos, naudojamas šildant paveiktas kūno vietas, kad būtų skatinama geresnė kraujo apytaka ir taip sumažinta sužeidimų rizika, taip pat švelniems glostymams ar stipriems smūgiams. Rankos dirželis užtikrina gerą sukibimą, o 70 cm ilgio flogger puikiai sukraunamas. Trumpai tariant: šis flogger būtina turėti visiems spankingo mėgėjams.

    Aukštos kokybės BDSM aksesuaras iš MEO

    MEO visame pasaulyje garsėja aukštos kokybės BDSM aksesuarų pasirinkimu, o su HURTME kolekcija nustato naujus standartus. Ši išskirtinė serija sujungia aukščiausios klasės meistriškumą ir rafinuotą dizainą ir siūlo tiek naujokams, tiek patyrusiems BDSM gerbėjams intensyvius potyrius. Nesvarbu, ar flogger, paddle ar bičas - kiekvienas HURTME kolekcijos gaminys pagamintas iš geriausių medžiagų ir garantuoja tobulą elegancijos, funkcionalumo ir tam tikro skausmo, dėl kurio spankingas toks jaudinantis, pusiausvyrą.

    Daugiau informacijos:

    • flogger iš HURTME serijos.
    • Rankų darbo iš geriausios odos.
    • Bendras ilgis: apie 68 cm
    • Rankenos ilgis: apie 22 cm
    • Rankenos storis: 2,5 cm
    • 24 odiniai dirželiai
    • Tinka tiek BDSM pradedantiesiems, tiek BDSM profesionalams.
    • Seksualinis malonumas per plakimą: Plakimas yra populiari seksualinė praktika seksualiniam malonumui sukelti. Vadinamasis plakimas yra viena iš BDSM seksualinių atmainų.
    • Atsakingas plaktuko naudojimas: BDSM sekso žaisliukų, pvz flogger visada reikalauja atsakomybės jausmo ir abipusės pagarbos tarp dalyvių. Visada laikykitės saugaus, sveiko proto ir sutikimo (SSC) principų!
    • Naudokite tik flogger tik tada, jei esate susipažinę su jo valdymu. Venkite jautrių kūno vietų, ypač veido, kaklo ir inkstų srities. Iš anksto pasipraktikuoti ant pagalvėlės ar pan. gali būti naudinga, kad pajustumėte flogger pajusti, kaip jis veikia.
    • BDSM veiklą visada reikia atlikti turint aiškų protą. Venkite naudoti flogger jei esate apsvaigę nuo alkoholio, narkotikų ar stiprių vaistų. Visada atkreipkite dėmesį į partnerio fizinę ir psichinę būklę.
    • Atvirai ir sąžiningai pasikalbėkite su partneriu apie savo ribas ir norus. Aiškiai susitarkite Safewordkad veiklą būtų galima bet kada nutraukti, jei vienas iš dalyvių pasijustų nepatogiai.
    • BDSM - tai intymūs santykiai, kuriuose svarbiausia pasitikėjimas ir bendravimas. Naudokitės mūsų flogger pagarbiai ir atsakingai, kad užtikrintumėte saugią ir malonią patirtį visiems dalyviams.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Vertinimas 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM flogger pagamintas iš juodos/raudonos odos

        BDSM flogger pagamintas iš juodos/raudonos odos

        Skirta švelnioms ir kietoms blakstienoms! Šis flogger iš MEO užkariavo BDSM bendruomenės širdis. Pagaminta iš aukštos kokybės odos, ji ne tik puikiai jaučiasi, bet ir stebina aukščiausios klasės meistriškumu.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        26 kitų tos pačios kategorijos prekių: