Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM Wax Play - Masažo žvakės

Naujienlaiškis

BDSM Wax Play - Shunga Masažinė žvakė - rožių žiedlapiai

Naujas Pasiūlymas
  • Shunga Masažinė žvakė - rožių žiedlapiai

Atraskite jaudinantį jausmą tarp skausmo ir malonumo su "Shunga" BDSM žvake: masažo žvakė iš Shunga siūlo romantišką ir jausmingą masažo patirtį, kuri kutena pojūčius. Prabangus šviežių rožių žiedlapių kvapas sukuria raminančią, bet gundančią atmosferą, puikiai tinkančią intymiems vakarams.

Daugiau informacijos

10009/00

26,99 €


-7,00 €

19,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite jaudinantį jausmą tarp skausmo ir malonumo su "Shunga" BDSM žvakėmis: Masažo žvakės jau seniai nėra tik romantiškas aksesuaras - BDSM kontekste jos turi ypač stiprų poveikį ir suteikia unikalią galimybę jausmingai patirti dominavimą ir paklusnumą.

    Jos sujungia erotinį žaidimą su temperatūra, prisilietimu ir kontrole bei sukuria atmosferą, kurioje malonumas ir skausmas harmoningai susilieja Shunga siūlo romantišką ir jausmingą masažo patirtį, kuri kutena pojūčius. Prabangus šviežių rožių žiedlapių kvapas sukuria raminančią, bet gundančią atmosferą, puikiai tinkančią intymiems vakarams. Tirpdama rožių masažinė žvakė virsta šiltu maitinamuoju aliejumi, kuris palepina odą ir suteikia jai šilkinio švelnumo pojūtį. Ši sojos pagrindu pagaminta masažinė žvakė - idealus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta amžiną, romantišką rožių žiedlapių kvapą ir trokšta nepamirštamų jausmingų pojūčių.

    Masažo žvakės iš Shunga - egzotiškas gundymas ir tyras jausmingumas

    Shunga tai prekės ženklas, giliai įsišaknijęs Japonijos tradicijose ir kultūroje. Pavadinimas Shunga kilęs iš klasikinių japonų erotinių paveikslų, kuriuose šlovinamas žmogaus kūno grožis ir jausmingumas. Ši filosofija atsispindi Shunga Masažo žvakėse, kurios buvo sukurtos siekiant suintensyvinti ir patobulinti mylėjimąsi.

    Shunga Masažinės žvakės siūlo unikalų aukštos kokybės natūralių ingredientų mišinį, kuris ne tik rūpinasi oda, bet ir stimuliuoja pojūčius. Šiltas aliejus, išsiskiriantis uždegus žvakę, idealiai tinka jausmingam masažui, kuris giliai atpalaiduoja ir iš naujo įžiebia aistrą.

    Masažo metu išsiskiriantys egzotiški kvapai, tokie kaip ylang-ylang, lotoso žiedų ar žaliosios arbatos, nukelia į gundymo pasaulį ir priverčia pamiršti kasdienybę. Ypatingas masažinių žvakių išShunga masažinių žvakių yra ilgas degimo laikas ir aukštos kokybės aliejus, kuris susidaro žvakėms tirpstant. Jis tolygiai pasiskirsto ant odos ir palieka šilkinį, prabangų pojūtį. Shunga masažo žvakės iš reiškia erotinę patirtį, kuri veikia visus pojūčius ir masažo meną paverčia intymiu ritualu.

    Daugiau informacijos:

    • Shunga Masažo žvakė
    • Puikus nuotaikos gerintojas! Ši lengvai kvepianti sojos pagrindo masažinė žvakė sukuria tinkamą atmosferą ir šiltą aliejų, kuris idealiai tinka erotiniam masažui.
    • 100 % natūralūs aliejai
    • Palietus išsiskiria drungnas aliejus
    • Dega iki 40 valandų
    • Švelnūs ir subtilūs kvapai
    • Palieka odą švelnią ir šilkinę
    • Naudojimas: Uždekite žvakę ir palikite degti maždaug 20 minučių, kol visas paviršius suskystės. Užgesinkite liepsną ir įpilkite nedidelį kiekį į delną. Masažinį aliejų paskirstykite po visą kūną jausmingam masažui.
    • Nevalgomas. Skirtas tik išoriniam naudojimui.
    • Sudėtis: 170 ml (5,75 uncijos)
    • Sudėtis (INCI): Sudėtis: hidrintas sojų aliejus/Huile de soja hydrogénée, kokosų aliejus/Huile de noix de coco (Cocos nucifera aliejus), kvepalai (Parfum), saldžiųjų migdolų aliejus/Huile d'amande douce (Prunus amygdalus dulcis aliejus), dygminų aliejus/Huile de carthame (Carthamus tinctorius sėklų aliejus), Avokadų aliejus/Huile d'avocat (Persea gratissima aliejus), Sezamų aliejus/Huile de sésame (Sesamum indicum sėklų aliejus), Vynuogių sėklų aliejus/Huile de pépin de raisin (Vitis vinifera sėklų aliejus), Vitaminas/Vitaminas E (tokoferolis) ; Benzilo alkoholis, benzilo benzoatas, benzilo salicilatas, cinamono alkoholis, kumarinas, eugenolis, geraniolis, linalolis, hidroksicitronelalas, a-izometiliononas.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr zufrieden

    Ich bin so froh, dass ich mich für diesen Artikel entschieden habe. Er wurde schnell versendet und kam auch unbeschadet bei mir an. Ich bin sehr zufrieden mit dem Artikel und hier stimmt die Qualität zu 100 %! Ich freue mich schon darauf, wieder etwas in diesem Shop zu kaufen.

      Vertinimas 

      Shunga Massagekerze

      Wir haben nun schon viele dieser wunderbaren Kerzen bei MEO gekauft und freuen uns immer wieder aufs Neue, wenn wir sie anzünden. Diese Kerzen duften wunderbar und etwas intensiver, aber man möchte sie ja auch wahrnehmen und genießen. Der Duft ist wirklich betörend und entfaltet sich wunderbar in der Nase. Das Massageöl lässt sich sehr angenehm anwenden und ist schön leicht und nicht so fettig wie andere Massageöle oder Kokosfett.

        Parašykite savo atsiliepimą

        BDSM Wax Play - Shunga Masažinė žvakė - rožių žiedlapiai

        BDSM Wax Play - Shunga Masažinė žvakė - rožių žiedlapiai

        Atraskite jaudinantį jausmą tarp skausmo ir malonumo su "Shunga" BDSM žvake: masažo žvakė iš Shunga siūlo romantišką ir jausmingą masažo patirtį, kuri kutena pojūčius. Prabangus šviežių rožių žiedlapių kvapas sukuria raminančią, bet gundančią atmosferą, puikiai tinkančią intymiems vakarams.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        18 kitų tos pačios kategorijos prekių: