Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM Wax Play - Masažo žvakės

Naujienlaiškis

BDSM Wax Play - Shunga Masažinė žvakė - Exotic Green Tea

Naujas Pasiūlymas
  • Shunga Masažinė žvakė - Exotic Green Tea

Atraskite jaudinantį jausmą tarp skausmo ir malonumo su "Shunga" BDSM žvake: masažo žvakė Shunga Exotic Green Tea siūlo egzotišką masažo patirtį, kuri stimuliuoja pojūčius ir kartu atpalaiduoja. Ši lengvai kvepianti sojos pagrindu pagaminta žvakė yra puikus nuotaikos kūrėjas, sukuriantis ir raminančią atmosferą, ir šiltą aliejų intymiam masažui.

Daugiau informacijos

10006/00

26,99 €


-7,00 €

19,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite jaudinantį jausmą tarp skausmo ir malonumo su "Shunga" BDSM žvakėmis: Masažo žvakės jau seniai nėra tik romantiškas aksesuaras - BDSM kontekste jos turi ypač stiprų poveikį ir suteikia unikalią galimybę jausmingai patirti dominavimą ir paklusnumą.

    Jos sujungia erotinį žaidimą su temperatūra, prisilietimu ir kontrole bei sukuria atmosferą, kurioje malonumas ir skausmas harmoningai susilieja. Masažo žvakėShunga Exotic Green Tea siūlo egzotišką masažo patirtį, kuri stimuliuoja pojūčius ir kartu atpalaiduoja. Ši lengvai kvepianti sojos pagrindu pagaminta žvakė yra puikus nuotaikos kūrėjas, sukuriantis ir raminančią atmosferą, ir šiltą aliejų intymiam masažui. Gaivus, gaivinantis žaliosios arbatos kvapas sukuria atpalaiduojančią atmosferą, idealiai tinkančią masažams, kuriuose pirmenybė teikiama atsipalaidavimui ir atjaunėjimui. Šiltas aliejus, išsiskiriantis tirpstant žaliosios arbatos masažinei žvakei, maitina odą ir suteikia jai malonaus švelnumo pojūtį. Ši masažinė žvakė - puikus pasirinkimas tiems, kurie trokšta gaivaus ir atgaivinančio kvapo.

    Masažo žvakės iš Shunga - egzotiškas gundymas ir tyras jausmingumas

    Shunga tai prekės ženklas, giliai įsišaknijęs japonų tradicijose ir kultūroje. Pavadinimas Shunga kilęs iš klasikinių japonų erotinių paveikslų, kuriuose šlovinamas žmogaus kūno grožis ir jausmingumas. Ši filosofija atsispindi Shunga Masažo žvakėse, kurios buvo sukurtos siekiant suintensyvinti ir patobulinti mylėjimąsi.

    Shunga Masažinės žvakės siūlo unikalų aukštos kokybės natūralių ingredientų mišinį, kuris ne tik rūpinasi oda, bet ir stimuliuoja pojūčius. Šiltas aliejus, išsiskiriantis uždegus žvakę, idealiai tinka jausmingam masažui, kuris giliai atpalaiduoja ir iš naujo įžiebia aistrą.

    Masažo metu išsiskiriantys egzotiški kvapai, tokie kaip ylang-ylang, lotoso žiedų ar žaliosios arbatos, nukelia į gundymo pasaulį ir priverčia pamiršti kasdienybę. Ypatingas masažinių žvakių išShunga masažinių žvakių yra ilgas degimo laikas ir aukštos kokybės aliejus, kuris susidaro žvakėms tirpstant. Jis tolygiai pasiskirsto ant odos ir palieka šilkinį, prabangų pojūtį. Shunga masažo žvakės iš reiškia erotinę patirtį, kuri veikia visus pojūčius ir masažo meną paverčia intymiu ritualu.

    Daugiau informacijos:

    • Shunga Masažo žvakės
    • Puikus nuotaikos gerintojas! Ši lengvai kvepianti sojos pagrindo masažinė žvakė sukuria tinkamą atmosferą ir šiltą aliejų, kuris idealiai tinka erotiniam masažui.
    • 100 % natūralūs aliejai
    • Palietus išsiskiria drungnas aliejus
    • Dega iki 40 valandų
    • Švelnūs ir subtilūs kvapai
    • Palieka odą švelnią ir šilkinę
    • Naudojimas: Uždekite žvakę ir palikite degti maždaug 20 minučių, kol visas paviršius suskystės. Užgesinkite liepsną ir įpilkite nedidelį kiekį į delną. Masažinį aliejų paskirstykite po visą kūną jausmingam masažui.
    • Nevalgomas. Skirtas tik išoriniam naudojimui.
    • Sudėtis: 170 ml (5,75 uncijos)
    • Sudėtis (INCI): Sudėtis: hidrintas sojų aliejus/Huile de soja hydrogénée, kokosų aliejus/Huile de noix de coco (Cocos nucifera aliejus), kvepalai (Parfum), saldžiųjų migdolų aliejus/Huile damande douce (Prunus amygdalus dulcis aliejus), Dygminų aliejus/Huile de carthame (Carthamus tinctorius aliejus), Avokadų aliejus/Huile davocat (Persea gratissima aliejus), Sezamų aliejus/Huile de sésame (Sesamun indicum aliejus), Vynuogių sėklų aliejus/Huile de pépin de raisin (Vitis vinifera seed oil), vitaminas/vitaminas E (tokoferolis), benzilo alkoholis, cinamilo alkoholis, citralis, amilcinamilo alkoholis, eugenolis, izoeugenolis, Benzilo salicilatas, cinamalas, kumarinas, D-limonenas, geraniolis, benzilo cinamatas, liilialas, linaloolis, benzilo benzoatas, alfa izometiljononas, metilo 2-oktinatas, farnesolis, rapsų aliejus / Huile de canola.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bougie de massage très agréable

    J'avais déja eu plusieurs bougies de massages et celle la est la meilleur de loin. Ne brule pas la peau lorsqu'on la met sur le corps ou les mains. Huile qui reste très longtemps pas besoin d'en remettre. Pour des massages du visage, des mains ou du dos c'est la meilleur bougie que j'ai acheté

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt!

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt! Die Kerze duftet himmlisch und das Massageöl ist einfach super. Es ist so sensibel zur Haut und ein wirklich tolles Produkt. Und auch als kinky Geschenk ist es einfach perfekt.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    BDSM Wax Play - Shunga Masažinė žvakė - Exotic Green Tea

    BDSM Wax Play - Shunga Masažinė žvakė - Exotic Green Tea

    Atraskite jaudinantį jausmą tarp skausmo ir malonumo su "Shunga" BDSM žvake: masažo žvakė Shunga Exotic Green Tea siūlo egzotišką masažo patirtį, kuri stimuliuoja pojūčius ir kartu atpalaiduoja. Ši lengvai kvepianti sojos pagrindu pagaminta žvakė yra puikus nuotaikos kūrėjas, sukuriantis ir raminančią atmosferą, ir šiltą aliejų intymiam masažui.

    Parašykite savo atsiliepimą

    18 kitų tos pačios kategorijos prekių: