Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM vergovė

Naujienlaiškis

Bound&Ground™ - Šuniškas piliakalnis

Ar norite maksimaliai kontroliuoti savo partnerį? Tuomet "Bound&Ground™" pagalvė yra kaip tik jums! "Bound&Ground™ pillory" paverčia šunišką seksą neprilygstama patirtimi, kupina galios, kontrolės ir tyros aistros. Bound&Ground™ - tai specialiai rankoms ir kojoms surišti sukurtas pagalys.

Daugiau informacijos

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar norite maksimaliai kontroliuoti savo partnerį? Tuomet "Bound&Ground™" pagalvė yra kaip tik jums! "Bound&Ground™ pillory" paverčia šunišką seksą neprilygstama patirtimi, kupina galios, kontrolės ir tyros aistros. Bound&Ground™ - tai savotiškas pillory, universalus ir tvirtas BDSM aksesuaras, specialiai sukurtas rankoms ir kojoms surišti.

    Šarnyrinis piliakalnis leidžia užfiksuoti partnerį populiarioje šuniško stiliaus padėtyje, kuri garantuoja kontroliuojamą ir intensyvią patirtį sekso metu. Uždarytą "Bound&Ground™" galima pritvirtinti pakabinama spyna, kad surišimas būtų dar saugesnis ir labiau kontroliuojamas.

    Kodėl šuniuko stiliaus seksas toks populiarus?

    Šuniško stiliaus seksas yra viena populiariausių ir intensyviausių sekso pozų, nes leidžia labai giliai įsiskverbti. Ši padėtis suteikia dominuojančiam partneriui puikią kontrolę ir aukščiausios klasės prieigą prie nuolankaus partnerio erogeninių zonų, o tai maksimaliai padidina malonumą. Naudojant "Bound&Ground™ pillory" ši patirtis tampa dar intensyvesnė, nes nuolankusis partneris užfiksuojamas tobuloje padėtyje. Judėjimo laisvės apribojimas ir visiška dominuojančio partnerio kontrolė sustiprina paklusnumo ir pasidavimo jausmą. Tai lemia intensyvesnę seksualinę patirtį, nes paklusnusis partneris yra visiškai priklausomas nuo dominuojančio partnerio valios ir norų. "Bound&Ground™" pagalvė paverčia šunišką seksą neprilygstama galios, kontrolės ir tyros aistros patirtimi.

    Patirkite stebuklingą "Bound&Ground™ pillory" poveikį, kuris kvapą gniaužiančiu būdu sustiprina jūsų partnerio paklusnumą!

    Bound&Ground™ konstrukcija užtikrina, kad ir rankos, ir kojos būtų tvirtai prilaikomos, todėl partneris bus priverstas užimti paklusnią padėtį. Galimybė pritvirtinti Bound&Ground™ pakabinama spyna leidžia dominuojančiam partneriui visiškai kontroliuoti situaciją, o nuolankusis partneris yra saugiai surištas. Tvirta konstrukcija, pagaminta iš aukštos kokybės medienos, plieno ir plastiko, garantuoja ilgaamžiškumą ir stabilumą net ir intensyviai naudojant. Bound&Ground™ gali naudoti ir vyrai, ir moterys, todėl tai universalus ir nepakeičiamas BDSM repertuaro priedas.

    Patirtis, kurios negalima praleisti!

    Išskirtinis Bound&Ground™ bruožas - ribota judėjimo laisvė. Atsistoti, stovėti ar vaikščioti neįmanoma. Šioje nuolankioje, ant kelių klūpančioje šuniuko pozoje partneris yra visiškai priklausomas nuo dominuojančio partnerio malonės. Tai sustiprina galios dinamiką tarp partnerių ir leidžia patirti gilius emocinius ir fizinius išgyvenimus.

    Štai kodėl "Bound&Ground™" būtina kiekvienam BDSM gerbėjui:

    Bound&Ground™ pagalvę galima naudoti kartu su vienu iš mūsų sekso aparatų arba dirbti su varpa, sėklidėmis, išange ar makštimi naudojant masažuoklį iš "Bound&Ground™" DOXY dirbti su jais. Ypač jaudinančiai atrodo, kai dominuojanti šeimininkė praktikuoja pilingą ir savo nuolankųjį partnerį lepina dirželiu su dildo. Dėl šio universalumo "Bound&Ground™" yra privalomas kiekvienam BDSM gerbėjui. Dėl paprasto valdymo Bound&Ground™ pilorių lengva uždėti ir nuimti, todėl jis tinka ir pradedantiesiems, ir patyrusiems BDSM gerbėjams.

    Norite maksimaliai kontroliuoti savo pasyvųjį partnerį? Tuomet Bound&Ground™ pillory yra kaip tik jums!

    Bound&Ground™ pillory yra ypač populiarus dėl galimybės saugiai ir kontroliuojamai palengvinti klasikines ir intensyvias BDSM pozas. Rankų ir kojų fiksavimas šuniuko pozoje leidžia pabrėžti dominuojančio partnerio galią ir kontrolę, tuo pat metu smarkiai apribojant nuolankaus partnerio judėjimo laisvę.

    Dėl šios savybės "Bound&Ground™ pillory" yra labai veiksminga galios, kontrolės ir pažeminimo demonstravimo priemonė. Apibendrinant galima teigti, kad "Bound&Ground™ pillory" yra nepakeičiamas priedas visiems, kurie nori intensyviai išbandyti BDSM gyvenimo būdą. Jis suteikia ne tik fizinės kontrolės, bet ir pažeminimo galimybę, todėl yra itin veiksmingas ir populiarus BDSM sekso žaislas. Patirkite aukščiausią kontrolę ir pažeminimą su "Bound&Ground™ pillory" ir atraskite daugybę šio naujoviško BDSM sekso žaislo galimybių.

    Daugiau informacijos:

    • "Bound&Ground™ pillory™" pagalys
    • Pakabinamas: "Bound&Ground™ pillory" yra lengvai atidaromas ir uždaromas, todėl jį paprasta naudoti.
    • Rankų ir kojų fiksavimas: konstrukcija užtikrina, kad rankos ir kojos būtų tvirtai užfiksuotos, todėl partneris išlieka sulenktoje, nuolankioje šuniuko stiliaus padėtyje.
    • Užrakinimo mechanizmas: uždarytą pagalvę galima užrakinti pakabinama spyna, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas ir kontrolė.
    • Universalumas: gali naudoti ir vyrai, ir moterys.
    • Medžiaga: Aukštos kokybės mediena, plienas ir plastikas užtikrina tvirtą ir stabilią konstrukciją

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Bound&Ground™ - Šuniškas piliakalnis

      Bound&Ground™ - Šuniškas piliakalnis

      Ar norite maksimaliai kontroliuoti savo partnerį? Tuomet "Bound&Ground™" pagalvė yra kaip tik jums! "Bound&Ground™ pillory" paverčia šunišką seksą neprilygstama patirtimi, kupina galios, kontrolės ir tyros aistros. Bound&Ground™ - tai specialiai rankoms ir kojoms surišti sukurtas pagalys.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: