Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

Odinis BDSM irklas su metaliniais spygliais

Šis BDSM irklas pagamintas iš odos su metaliniais spygliais yra absoliučiai privalomas visiems, kurie mėgsta intensyvius šlepečių seansus! Dėl savo pojūčio ir aukščiausios klasės meistriškumo jis yra tikras rankų glostytojas. Dėl tvirtos konstrukcijos paddle by MEO from Germany puikiai krenta į ranką ir lengvai supasi - tikslių ir galingų pliaukštelėjimų, kurie jus įkvėps!

Daugiau informacijos

2169/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Odinis BDSM irklas su metaliniais spygliais - skirtas griežtiems pliaukštelėjimams

    Šį odinį BDSM irklą su metaliniais spygliais būtina turėti visiems, kurie mėgsta intensyvius pliaukštelėjimus! Dėl savo pojūčio ir aukščiausios klasės meistriškumo jis tikrai paglostys rankas. Dėl tvirtos konstrukcijos paddle mEO iš Vokietijos puikiai krenta į ranką ir lengvai svyruoja - tikslių ir galingų smūgių, kurie tikrai sujaudins!

    BDSM irklas iš odos: kokybė ir meistriškumas

    Sėkmingas BDSM seansas priklauso ne tik nuo partnerių tarpusavio sąveikos, bet ir nuo naudojamų reikmenų kokybės. MEO® bendradarbiauja tik su žinomais gamintojais, kurie gamina aukštos kokybės gaminius, tokius kaip šis BDSM irklas, naudodami tradicinį meistriškumą. Pagaminta iš dviejų sluoksnių tvirtos balno odos, ši BDSM irklentė yra pakankamai standi, kad būtų galima maksimaliai kontroliuoti ir dozuoti smūgius.

    BDSM irklas iš odos: ypač intensyviam plakimui

    Dėl ypatingos formos ir dydžio BDSM paddle palieka ne tik neišdildomą įspūdį, bet ir matomas žymes ant odos. Priklausomai nuo smūgių intensyvumo, poveikis svyruoja nuo švelnaus iki intensyvaus ir skvarbaus - puikiai tinka mėgstantiems stiprias bausmes. Daugybė metalinių kniedžių ant paddle ne tik atlieka estetinę funkciją, bet ir padidina smūgių intensyvumą. Jos užtikrina tolygesnį smūgių pasiskirstymą ant odos ir sustiprina irklo "įkandimą", todėl stimuliuojama intensyviau. Jie taip pat suteikia BDSM irklai papildomo stabilumo ir užtikrina tvirtą bei ilgaamžę konstrukciją.

    Ergonomiškas dizainas

    Sustiprinta BDSM irklentės rankena užtikrina tvirtą ir saugų laikymą, o dėl kruopščiai užapvalintų kraštų ją patogu laikyti paddle patogu laikyti rankoje. Naudojant praktišką riešo dirželį, irklentę galima paddle galima saugiai nešioti ant riešo arba tvarkingai pakabinti po BDSM seanso.

    Patvarus ir lengvai prižiūrimas BDSM irklas, pagamintas iš odos

    Ši klasikinė bausmių priemonė garantuoja ilgus metus trunkantį malonumą, jei ją reguliariai prižiūrėsite. Ji ne tik aukščiausios kokybės, bet ir puikiai suderina funkcionalumą ir estetiką.

    MEO - visame pasaulyje žinomas dėl aukštos kokybės BDSM gaminių

    MEO® visame pasaulyje žinomas dėl aukštos kokybės BDSM gaminių, kurie stebina savo kokybe ir funkcionalumu. Didelis bičių, plaktukų, plaktukų, rykščių ir daugelio kitų priedų pasirinkimas - MEO® yra vienas iš pirmaujančių prekės ženklų BDSM scenoje. HURTME kolekcijos gaminiai reiškia aukščiausios klasės meistriškumą ir užtikrina nepamirštamus potyrius kiekvieno BDSM seanso metu.

    Saugus, protingas ir konsensualus (SSC)

    Kiekvieno BDSM seanso metu reikia laikytis saugaus, sveiko proto ir konsensualumo (SSC) principų. Tai reiškia, kad visi veiksmai atliekami saugiai, kontroliuojami blaiviu protu ir visada atliekami bendru sutarimu. Prieš kiekvieną BDSM seansą svarbu aiškiai susitarti, gerbti visų dalyvaujančių šalių ribas ir užtikrinti, kad naudojama įranga, pavyzdžiui, šis BDSM irklas, būtų naudojama atsakingai, kad būtų užtikrinta saugi ir maloni patirtis.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM irklas pagamintas iš odos su metalinėmis kniedėmis
    • Ši BDSM irklentė paddle būtina turėti bet kurioje gerai aprūpintoje BDSM kolekcijoje.
    • Rankų darbo
    • Dizainas pagamintas Berlyne
    • Medžiaga: natūrali oda
    • Ilgis: 39,5 cm
    • Smogiamasis paviršius: 23 cm (9,1 colio)
    • Rankenos ilgis: 16 cm (6,3 colio)
    • Plotis: 11 cm (4,3 colio)
    • Tvirtas, aukštos kokybės apdirbimas
    • Su dirželiu ant riešo, kad būtų lengviau valdyti




     

    Spanking

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Vertinimas 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Odinis BDSM irklas su metaliniais spygliais

        Odinis BDSM irklas su metaliniais spygliais

        Šis BDSM irklas pagamintas iš odos su metaliniais spygliais yra absoliučiai privalomas visiems, kurie mėgsta intensyvius šlepečių seansus! Dėl savo pojūčio ir aukščiausios klasės meistriškumo jis yra tikras rankų glostytojas. Dėl tvirtos konstrukcijos paddle by MEO from Germany puikiai krenta į ranką ir lengvai supasi - tikslių ir galingų pliaukštelėjimų, kurie jus įkvėps!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: