Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM-Paddle de Luxe - Dvi galios pusės

Šį prabangų BDSM irklą galima naudoti įvairioms jaudinančioms pliaukštelėjimo variacijoms - nuo švelnaus iki labai stipraus, priklausomai nuo dominuojančio partnerio nuotaikos. Griežto šeimininko ar išdykusios šeimininkės rankose šis BDSM irklas taps puikiu nepamirštamo pliaukštelėjimo seanso priedu.

Daugiau informacijos

1625/00

119,99 €


-30,00 €

89,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    BDSM paddle de luxe - Dvi galios pusės

    Šį prabangų BDSM irklą galima naudoti įvairioms jaudinančioms pliaukštelėjimo variacijoms - nuo švelnaus iki labai intensyvaus, priklausomai nuo dominuojančio partnerio nuotaikos. Griežto šeimininko ar išdykusios šeimininkės rankose šis BDSM irklas taps puikiu nepamirštamo pliaukštelėjimo seanso priedu.

    Du skirtingi paviršiain dvigubai daugiau malonumo

    Viena irklo pusė turi gerai paminkštintą pagalvėlę, idealiai tinkančią apšilimui ir švelnesniems smūgiams, kurie paruoš odą ir padidins kraujotaką. Kita pusė turi kietesnį paviršių, kuris suteikia gerą smūgį ir priverčia jūsų užpakaliuką švytėti. Su paddleSub iš populiariosios HURTME serijos, galite parodyti savo abiejų pusių galią.

    Puikus apdirbimas ilgoms sesijoms

    Svetainė paddle žavi aukštos kokybės nerūdijančio plieno rankena, kuri itin patogiai laikosi rankoje. Perėjimas nuo smogiamojo paviršiaus prie rankenos sutvirtintas keturiais geriausios balno odos sluoksniais ir patikimai prisuktas, todėl suteikia papildomo stabilumo. Ant rankenos esanti odinė kilpa leidžia saugiai valdyti ir tvirtinti prie diržo. Dėl subalansuoto svorio paskirstymo tarp rankenos ir paddle šį nuostabų BDSM aksesuarą taip pat galima naudoti ilgesnį laiką nevarginant riešo.

    Kodėl BDSM bendruomenė mėgsta "De Luxe paddle iš MEO

    BDSM bendruomenė mėgsta BDSM irklentę iš MEO dėl jos universalumo ir aukštos kokybės pagaminimo. Turėdama vieną paminkštintą ir vieną kietą paviršių, ji leidžia atlikti tiek švelnius, tiek stiprius smūgius, todėl spardymo seansai gali būti įvairūs. Dėl tvirtos odos ir ergonomiškos nerūdijančio plieno rankenos derinio BDSM irklas yra patvarus ir patogus naudoti, idealiai tinka ilgesniems seansams. Tai populiariosios HURTME serijos dalis, kuri reiškia kokybę ir siūlo tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams intensyvią ir kontroliuojamą plakimo patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • Kilnus, paminkštintas BDSM irklas iš MEO® HURTME serijos
    • Šis "De Luxe paddle ne tik žada tobulą skausmą, bet ir jį garantuoja - idealiai tinka patyrusiems vyrams ir moterims, kurie žino, kaip valdyti jėgą.
    • Dvi pusės: paminkštintas paviršius švelniems smūgiams ir įprastas paviršius stipriems smūgiams
    • Platus paviršius stipriems smūgiams
    • Tik atsakingiems suaugusiesiems
    • Aukštos kokybės BDSM irklas, pagamintas iš nerūdijančio plieno ir odos
    • Su odine kilpa saugiam naudojimui arba tvirtinimui prie diržo
    • Bendras ilgis: 45 cm (17,7 colio)
    • Rankenos ilgis: 18 cm (7,1 colio)
    • Rankenos skersmuo: 4 cm (1,6 colio)
    • Plotis: 11 cm (4,3 colio)
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas, oda
    • Populiariosios HURTME serijos dalis: MEO HURTME serija BDSM scenoje žinoma dėl aukščiausios kokybės ir rafinuoto dizaino. Šis irklas puikiai dera prie šios serijos ir greitai išgarsėjo kaip patikimas ir universalus BDSM aksesuaras.
    • Saugus, protingas ir konsensualus (SSC): Naudojant BDSM irklentę reikia laikytis saugaus, protingo ir konsensualumo principų. Įsitikinkite, kad visos dalyvaujančios šalys iš anksto sudarė aiškius susitarimus, BDSM irklentę naudoja saugiai ir atsakingai ir kad visi veiksmai yra abipusiu sutarimu.





    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Fantastische Klatsche

    Sie sieht noch genauso aus wie am ersten Tag. Wirklich äußerst robust gefertigt. Keinerlei optischer Fehler. Perfekt ausbalanciert. Sie macht genau das, was Ihr Name sagt. Sie KLATSCHT und das sogar gewaltig. Wer also Wert auf Schmerz UND Akustik legt, ist mit dieser fantastischen Klatsche von MEO sehr gut bedient.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    BDSM-Paddle de Luxe - Dvi galios pusės

    BDSM-Paddle de Luxe - Dvi galios pusės

    Šį prabangų BDSM irklą galima naudoti įvairioms jaudinančioms pliaukštelėjimo variacijoms - nuo švelnaus iki labai stipraus, priklausomai nuo dominuojančio partnerio nuotaikos. Griežto šeimininko ar išdykusios šeimininkės rankose šis BDSM irklas taps puikiu nepamirštamo pliaukštelėjimo seanso priedu.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: