Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM baldai ir sekso baldai

Naujienlaiškis

Apvadinė sėdynė - Rim Seat 2.0

MEO pristato visiškai naują, patobulintą ratlankio sėdynę Rim Seat 2.0, dėl kurios rimming dar patogesnę patirtį! "Rim Seat 2.0" yra itin stabili ir tvirta, o jos aukštį galima reguliuoti akimirksniu. MEO "Rim Seat 2.0" yra naujoviškas, patogus naudoti BDSM baldas, specialiai sukurtas analinio sekso mėgėjams rimming ir anilingus.

Daugiau informacijos

3499/00

299,99 €


-50,00 €

249,99 €

plius pristatymo išlaidos

Pristatymo laikas maždaug 2 dienų

    Daugiau informacijos

    "Rim Seat 2.0": novatoriškas sprendimas mėgstantiems rimming ir anilingus

    MEO pristato visiškai naują, patobulintą "Rim Seat 2.0" sėdynę, dėl kurios rimming dar patogesnę patirtį! Rim Seat 2.0 yra itin stabili ir tvirta, o jos aukštį galima reguliuoti akimirksniu. MEO "Rim Seat 2.0" yra naujoviškas, patogus naudoti BDSM baldas, specialiai sukurtas analinio sekso mėgėjams rimming ir anilingus.

    Ergonomiškas dizainas užtikrina maksimalų komfortą

    Dėl ergonomiškos "Rim Seat 2.0" formos tiek "viršus", tiek "antrininkas" yra optimaliai palaikomi, kad abu galėtų mėgautis visaverte patirtimi. Gerai apgalvota "Rim Seat 2.0" konstrukcija užtikrina atpalaiduojančią abiejų partnerių laikyseną.

    Stabilumas ir lankstumas: rimming lengva!

    Didžiausias "Rim Seat 2.0" privalumas yra jo lankstumas ir stabilumas - jis tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems BDSM ir fetišo gerbėjams. Pakelta imtuvo padėtis palengvina prieigą prie išangės ir leidžia atlikti gilesnę ir intensyvesnę stimuliaciją.

    Tvirtas ir lengvai valomas

    Tvirta "Rim Seat 2.0" medžiaga užtikrina patogų ir saugų naudojimą net ir ilgesnių seansų metu. Kartu ji yra lengvai valoma ir higieniška, todėl padeda valyti ir yra ilgaamžė.

    Nauja rimavimo patirtis

    Su "Rim Seat 2.0" apipjaustymo patirtis pakyla į naują lygmenį, nes sumažina fizinį krūvį ir kartu padidina apipjaustymo malonumą bei intensyvumą rimming rimavimas.

    Kas yra rimavimas?

    Daugeliui žmonių partnerio laižymas ir skanavimas yra svarbi seksualumo dalis. Per rimming lūpomis ir liežuviu stimuliuojama partnerio išangė, paprastai įskaitant tarpvietės sritį. Tai gali būti daroma tiek paviršutiniškai, tiek liežuviu įsiskverbiant į išangę. Analinėje srityje yra daugybė nervinių galūnėlių ir daugeliui žmonių tai yra viena iš erogeninių zonų. Kitas variantas yra vadinamasis facesitting, kai gavėjas sėdi ant ant nugaros gulinčio partnerio veido. Mūsų "Rim Seat 2.0" buvo sukurta siekiant palengvinti tokio tipo seksualinius žaidimus. Naudojant "Rim Seat 2.0" galima ilgesnį laiką be įtampos žaisti kartu ir kaip niekada intensyviai palepinti partnerį bei juo mėgautis.

    Rim Seat 2.0 ypatybės ir privalumai:

    • Paprastas surinkimas ir aukščio reguliavimas: "Rim Seat 2.0" pasižymi paprastu surinkimu ir aukščio reguliavimu. Dėl patogių greito atlaisvinimo tvirtinimo detalių* sėdynę galima taip pat greitai sumontuoti, sureguliuoti ir paslėpti.
    • Medžiaga: "Rim Seat 2.0" pagaminta iš įbrėžimams atsparaus, milteliniu būdu dengto plieno, todėl yra itin tvirta ir patvari. Tai užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimą veikimą net ir intensyviai naudojant.
    • Dvi papildomos rankenos ant "Rim Chair" kojų atveria naujas naudojimo galimybes. Viršininkas (dominuojantis) gali jomis stumti save žemyn, o pavaldinys (nuolankusis) gali jomis traukti save į viršų ir taip dar intensyviau stimuliuoti. Ši funkcija išplečia seksualinės patirties spektrą.
    • Atvira sėdynė papildomiems žaidimams: priekyje atvira sėdynė suprojektuota taip, kad būtų galima žaisti papildomais žaidimais, pvz. Tai leidžia vienu metu stimuliuoti kelias erogenines zonas ir padidina įvairių seksualinių užsiėmimų galimybes.


    "Rim Seat 2.0" yra idealus pasirinkimas visiems, ieškantiems tvirto, universalaus ir patogaus sekso baldo intymioms akimirkoms. Dėl patogaus dizaino ir daugybės funkcijų "Rim Seat 2.0" suteikia puikias sąlygas kūrybingiems ir pasitenkinimą teikiantiems rimavimo potyriams.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Simply amazing

    I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Apvadinė sėdynė - Rim Seat 2.0

    Apvadinė sėdynė - Rim Seat 2.0

    MEO pristato visiškai naują, patobulintą ratlankio sėdynę Rim Seat 2.0, dėl kurios rimming dar patogesnę patirtį! "Rim Seat 2.0" yra itin stabili ir tvirta, o jos aukštį galima reguliuoti akimirksniu. MEO "Rim Seat 2.0" yra naujoviškas, patogus naudoti BDSM baldas, specialiai sukurtas analinio sekso mėgėjams rimming ir anilingus.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: