Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball Stretcher

Naujienlaiškis

Ball stretcher BDSM iš nerūdijančio plieno

ball stretcher ball stretcher Su mūsų nerūdijančio plieno BDSM , turime iš anksto šiek tiek įspėti: mūsų naujasis užtikrina kietą erekciją ir labai, labai putlias sėklides! Ball stretcher Svarbiausia: prie jo galima pritvirtinti antrankius arba kulkšnių antrankius - puikiai tinka visiems surišimo gerbėjams.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    ball stretcher BDSM iš nerūdijančio plieno - aukščiausios kokybės, kad galėtumėte patirti aukščiausią surišimo patirtį

    Ball stretcher Patirkite visiškai naują stimuliacijos lygį su mūsų nerūdijančio plieno . Ball stretcher Preciziškai CNC frezuotas ir labai poliruotas, todėl ne tik puikiai tinka, bet ir užtikrina išskirtinę kokybę. Dizainas "Made in Germany" reiškia ilgaamžiškumą, tvirtumą ir didelį dėvėjimo komfortą - tai aukščiausios kokybės gaminys, kuris jus iš karto įkvėps.

    ball stretcher BDSM nerūdijantis plienas - aukštos kokybės dizainas

    Ball stretcher Nerūdijantis plienas yra dviejų dalių konstrukcijos, jį galima saugiai ir tvirtai pritvirtinti integruotais šarnyriniais varžtais. Dėl to jis ne tik patogus dėvėti, bet ir neįtikėtinai tvirtas, todėl gali būti naudojamas be jokių dvejonių ilgesnį laiką, net ir intensyvių BDSM seansų metu.

    Kuo ypatingas seksas su kamuoliukų neštuvais?

    Ball stretcher Nerūdijantis plienas užtikrina intensyvų kapšelio tempimą. Rezultatas? Neįtikėtinai putlus ir kietas penis, kokio dar niekada nepatyrėte. Tempimo ir spaudimo derinys sukuria jaudinantį pojūtį, kuris gali sustiprinti jūsų orgazmą.

    Ball stretcher Kiekvieną kartą traukdami sėklides, nesvarbu, ar dėl savo judesių, ar dėl išorinio poveikio, pajusite, kaip didėja kapšelio tempimas - tai sukelia neprilygstamą stimuliaciją. Šis poveikis sustiprėja, jei dėvite sekso metu. Jūsų sėklides svoris traukia žemyn, o tai ne tik sustiprina erekciją, bet ir suteikia ypatingą stimuliaciją. Pojūtis, kai jaučiate sėklides ant ribos tarp skausmo ir malonumo, padaro patirtį intensyvesnę ir leidžia dar sąmoningiau patirti seksą.

    ball stretcher Didžiausias smūgis: pritvirtinkite antrankius arba kulkšnių antrankius prie

    Ball stretcher Mūsų nerūdijančio plieno akcentas yra išoriniai antrankiai. Prie jų galima pritvirtinti antrankius arba odinius kulkšnių antrankius, kurie dar labiau padidina patyrimo intensyvumą. Ball stretcher Jei pritvirtinsite kulkšnių antrankius , pajusite, kad kas nors stipriai traukia jūsų sėklides kiekvieną judesį. Su kiekvienu žingsniu didėja kapšelio tempimas ir spaudimas į sėklides - tai nepakartojama patirtis, kurios poveikis iš karto matomas:

    Jūsų varpa tampa dar putlesnė, o erekcija trunka ilgiau. Odiniai antrankiai taip pat suteikia jaudinančių galimybių. Ball stretcher Prijunkite antrankius ir patirkite absoliučios kontrolės ir paklusnumo jausmą. Nesvarbu, ar judėsite patys, ar jūsų partneris perims vadovavimą, kiekvienas judesys didina kapšelio tempimą ir perkelia stimuliaciją į visiškai naują lygį.

    Galimi dydžiai ir variantai:

    Ball stretcher Mūsų nerūdijančio plieno antrankiai yra įvairių dydžių, todėl galite pasirinkti būtent jūsų poreikius atitinkantį variantą. Visų dydžių vidinis skersmuo yra maždaug 35 mm:

    • ball stretcher ball stretcher S dydis: 20 mm aukščio, 300 g - idealiai tinka pradedantiesiems, kurie nori pamažu priprasti naudoti .
    • ball stretcher M dydis: 30 mm aukščio, 450 gramų - skirtas pažengusiems naudotojams, kurie pageidauja intensyvesnio kapšelio tempimo ir didesnio svorio.
    • ball stretcher L dydis: 40 mm aukščio, 600 gramų - Puikiai tinka BDSM profesionalams, norintiems maksimalaus kapšelio tempimo ir ypač intensyvios patirties.


    Ball stretcher Galite rinktis vienus arba komplektą su antrankiais ar kulkšnių antrankiais.

    Didžiausias patogumas naudotojui ir lengva valyti:

    Ball stretcher Dėl aukštos kokybės nerūdijančio plieno BDSM ne tik itin patvarus, bet ir lengvai valomas. Nerūdijantis plienas yra hipoalerginis, todėl ypač draugiškas odai, todėl valymas yra paprastas ir higieniškas. Ball stretcher Naudojant šiltą vandenį ir švelnų muilą, nerūdijantis plienas ilgai išliks gražus. INSTACLEAN Retkarčiais turėtumėte naudoti mūsų purškiklį.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM kamuoliukų neštuvai iš nerūdijančio plieno
    • ball stretcher Patirkite jaudulį ir intensyvumą, kurį gali pasiūlyti tik nerūdijantis plienas - puikus BDSM seansų aksesuaras!
    • ball stretcher Norėdami pritvirtinti antrankius arba kulkšnių antrankius , rekomenduojame mūsų mažas pakabinamas spynas.
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas, CNC frezuotas ir labai poliruotas
    • Dizainas: pagamintas Vokietijoje, tikslus ir tvirtas
    • Dydžiai: S (20 mm), M (30 mm), L (40 mm)
    • Vidinis skersmuo: apie 35 mm
    • Specialioji savybė: išoriniai antgaliai antrankiams arba kulkšnies antrankiams pritvirtinti
    • Taikymas: Naudojimas: sustiprina erekciją, didina stimuliaciją ir malonumą, stipriai ištempia kapšelį.
    • Priežiūra: lengvai valomas, hipoalerginis ir patvarus
    • ball stretcher Be mūsų nerūdijančiojo plieno , MEO siūlo įvairią programą visiems pageidavimams ir patirties lygiams. Nesvarbu, ar ieškote BDSM kamuoliukų tempiklio, ar norite išbandyti skirtingų medžiagų pojūtį - turime jums puikų sprendimą. Ball stretcher Mūsų asortimente rasite pagamintų iš PE, silikono, vinilo ir, žinoma, nerūdijančio plieno. Papildomai stimuliacijai rekomenduojame mūsų penio žiedus, kuriuos galima idealiai derinti su kamuoliukų neštuvais, kad potyriai būtų dar intensyvesni.



    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ordentlich Gewicht

    Unterschätzt mir nicht diese schlicht aussehenden Ballstretcher, gerade in den größeren Optionen hat er echt ordentlich Gewicht. An die Schlaufen könnt ihr wie im Bild abgebildet einfach Manschetten verbinden oder mit einer eigenen Fesselung kreativ werde. Ein Traum!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Alles perfekt und noch besser

    Mit der Bestellung war alles perfekt. Der Ballstretcher ist auch in Ordnung und er ist wirklich "multi-funktional". Sehr gut sind die abgerundeten Kanten und die polierten Oberflächen. Alles rostfreier Edelstahl. Die Schrauben passen auch gut. Die mitgelieferten Fesseln haben eine super Verarbeitung mit hohem Tragekomfort.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Diametre interne trop petit

    Je suis très excité par ce produit mais , hélas, j'ai de très grosses couilles et je n'arrive pas à le mettre .
    Serait il possible de m'expliquer comment y arriver de façon simple ?
    Ou y a t'il un modèle avec un trou plus grand ?
    Merci d'avance

      Vertinimas 

      Der Ober-Hammer

      Verbunden mit Handfesseln, dazu den Humbler und mein Tag ist perfekt !!!!!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      5 stars

      I unfortunately have small balls, and I do what I can to make them appeal more tp my sex partners.I keep them shaved and when I fuck I wear cock ring and ring around my balls.The ball stretcher really makes my shaved balls standout when hard. I get alot of looks when I wear it in the gym shower room.

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Great product

      Just got mine (15oz) and the weight feels great. Extremely high quality too.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      MADE IN GERMANY

      Very well made. Comfortable and easy to wear. The eyelets are removable for long term wear under clothing. Good weight.

      • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Toy guy

      HOT !!! I found this easy to put on and loved the feel while wearing it. I recommend it be worn commando style so nothing interfere with the extraordinary feel. I have two different sizes. The 1 1/2" and 1 1/5". Thanks!!!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Awesome

      Product is very good quality.I've been wearing it since it arrived.If your into stretching your scrotum this is surely the way to go.This is surely comfortable for long term wear.

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Very good quality materials and construction.

      Product came a day early. Very good quality materials and construction. A little difficult to put on initially. Feels wonderful once on. Must wear loose fitting garments while wearing the weight. MEO is one of my favorite companies!

      • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Ball stretcher BDSM iš nerūdijančio plieno

      Ball stretcher BDSM iš nerūdijančio plieno

      ball stretcher ball stretcher Su mūsų nerūdijančio plieno BDSM , turime iš anksto šiek tiek įspėti: mūsų naujasis užtikrina kietą erekciją ir labai, labai putlias sėklides! Ball stretcher Svarbiausia: prie jo galima pritvirtinti antrankius arba kulkšnių antrankius - puikiai tinka visiems surišimo gerbėjams.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: