Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Ball Stretcher

Naujienlaiškis

Cock Lock ball stretcher "DeLuxe" - ir varpos žiedas viename

Cock Lock ball stretcher "DeLuxe" - tai aukštos kokybės derinys su poliruoto plieno penio žiedu. Jis užtikrina maksimalią genitalijų kontrolę, didelį dėvėjimo komfortą ir idealiai tinka BDSM seansams, ilgalaikiam naudojimui ar diskretiškam kasdieniam naudojimui.

Daugiau informacijos

5481/50

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Cock Lock ball stretcher "DeLuxe" - puikus derinys ir varpos žiedas

    Cock Lock ball stretcher "DeLuxe" yra naujoviškas varpos žiedo ir žiedo derinys, sukurtas siekiant maksimaliai kontroliuoti lytinius organus ir kartu patogiai dėvėti. Šis nuostabus sekso žaislas vyrams jau dešimtmečius įkvepia BDSM bendruomenę. Jis sudarytas iš dviejų puikiai suderintų dalių ir gali būti sandariai ir saugiai uždaromas Allen varžtais, todėl tai yra tikras itin saugus vyriškų genitalijų sparnas. Cock Lock

    Cock Lock Rankų darbo, suapvalintas ir kelis kartus poliruotas "DeLuxe" užtikrina ne tik saugumą, bet ir itin patogų dėvėjimą - idealiai tinka ilgesnėms BDSM sesijoms. "DeLuxe" ergonomiškai suprojektuotas taip, kad jį būtų galima dėvėti ir kasdieniame gyvenime, per daug netrukdant dėvėtojui. Dėl diskretiškos formos jis lieka beveik nematomas po šiek tiek platesnėmis kelnėmis, todėl savo seksualia paslaptimi galite mėgautis visą dieną.

    Didžiausias komfortas, kontrolė ir saugumas:

    Cock Lock ball stretcher BDSM kontekste "DeLuxe" tarnauja ne tik kaip penio žiedas, bet ir kaip kontrolės bei paklusnumo simbolis. Saugus užrakto mechanizmas su Allen varžtais suteikia dėvėtojui absoliučią savo genitalijų kontrolę, sustiprindamas paklusnumo ir disciplinos sąveiką. Iš itin poliruoto nerūdijančio plieno pagamintas žiedas yra ryškus vizualinis pareiškimas, puikiai tinkantis bet kokiam BDSM seansui. Cock Lock Dėl tvirtos konstrukcijos ir ergonomiškos formos "DeLuxe" taip pat tinka ilgalaikiam naudojimui, idealiai tinka paklusniems vyrams, kurie nori ilgesnį laiką išgyventi savo paklusnumą.

    Masturbacija su STROKE 2.0 lubrikantu intensyviam seksui edging

    Cock Lock Tiems, kurie nori BDSM seansą perkelti į kitą lygį, "DeLuxe" kartu su STROKE 2.0 lubrikantu yra geriausias pasirinkimas. STROKE 2.0 lubrikantas buvo specialiai sukurtas ilgoms sesijoms iredging menas atidėti orgazmą, kad padidėtų kulminacijos intensyvumas. Cock Lock Tease Denial Su "DeLuxe" aplink varpą ir sėklides galima suintensyvinti tokias praktikas kaip &, o lubrikantas STROKE 2.0 užtikrina ilgalaikį malonumą.edgingCock Lock sekso patirtis dar niekada nebuvo tokia jaudinanti, teikianti pasitenkinimą ir kartu tokia kontroliuojama - "DeLuxe" yra absoliutus žaidimo pokytis!

    Cock Lock Kodėl "DeLuxe" yra puikus pasirinkimas:

    • ball stretcher Kombinacija ir penio žiedas: du viename - intensyviam ir ilgalaikiam malonumui.
    • Saugus užsegimas: tvirtai užveržtas Allen varžtais, kad būtų visiškai kontroliuojamas ir saugus.
    • Tinka BDSM: Puikiai tinka BDSM seansams, kai svarbu kontroliuoti ir paklusti. Idealiai tinka ilgalaikiam naudojimui.
    • Aukštos kokybės chirurginis plienas: pagamintas iš antialerginio, tvirto ir daug kartų poliruoto chirurginio plieno.
    • Patogus net ir ilgai naudojant: Rankų darbo ergonomiška forma užtikrina maksimalų komfortą net ir ilgai naudojant.


    Valymas ir priežiūra

    Cock Lock Rekomenduojame kruopščiai išvalyti "DeLuxe" po kiekvieno naudojimo, kad užtikrintumėte maksimalią higieną ir ilgaamžiškumą. INSTACLEAN Cock Lock Su mūsų purškikliu galima lengvai ir veiksmingai dezinfekuoti, kad greitai paruoštumėte jį kitam naudojimui.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Macht was es soll,

    zieht an den Eiern. Rutscht sicher auch nicht ab, Jedoch schneidet das Teil am Sack ein weil es hier nicht genug verundet ist. Aber was solls, ein bischen Schmerzen dürfen doch sein!

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    TOTAL GEIL

    Das hohe Gewicht hängt schon ziemich geil zwischen den Beinen. Vielleicht etwas schwer, wenn man es länger (24/7) auch im Alltag tragen will aber für ein paar stunden null problem. Sehr gut verarbeitet, schön glatt poliert, keine scharfen Kanten, die Öffnungen sitzen da wo sie sollen und passen gut, so wie man es von MEO kennt. Kurz und gut das wirklich tragbare DeLuxe Cock Lock ist eine echte Kaufempfehlung.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    TOTAL GEIL

    In den ersten Tagen hatte ich kleinere Probleme beim Anlegen, doch das hat sich jetzt von selbst erledigt. Übung macht den Meister und jetzt ist es TOTAL GEIL

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fun to put on

    Very heavy (fun to put on!) then great fun for the wearer

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Makes by balls really tight and shiny!

    I received it and put in on as soon as I could. It took awhile to get the ring on, my balls are quite large. As soon as I was able to get my balls through the ring I was able to get the rest of it on. I really like it!

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Awesome

    Awesome peice,a little hard to get on but the feeling is great. highly recommend.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Thanks MEO!

    A little small, but once on, feels great and really wouldn't want it too much larger as you would loose it's great sensations. Thanks MEO!

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Cock Lock ball stretcher "DeLuxe" - ir varpos žiedas viename

    Cock Lock ball stretcher "DeLuxe" - ir varpos žiedas viename

    Cock Lock ball stretcher "DeLuxe" - tai aukštos kokybės derinys su poliruoto plieno penio žiedu. Jis užtikrina maksimalią genitalijų kontrolę, didelį dėvėjimo komfortą ir idealiai tinka BDSM seansams, ilgalaikiam naudojimui ar diskretiškam kasdieniam naudojimui.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: