Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Antrankiai

Naujienlaiškis

Trijų sagčių antrankiai - FettersMax

"FettersMax" odiniai antrankiai yra būtinas kiekvieno BDSM entuziasto aksesuaras. Jie ne tik suteikia funkcinių privalumų surišimo metu, bet ir žavi elegantiška išvaizda, aukštos kokybės medžiagomis ir apdirbimu. Su šiais odiniais antrankiais kiekvienas BDSM seansas taps nepamirštama patirtimi.

Daugiau informacijos

4597/00

189,99 €


-20,00 €

169,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "FettersMax" odiniai antrankiai yra būtinas kiekvieno BDSM entuziasto aksesuaras. Jie ne tik suteikia funkcinių privalumų surišimo metu, bet ir žavi elegantiška išvaizda, aukštos kokybės medžiaga ir gamyba.

    Šie odiniai antrankiai kiekvieną BDSM seansą paverčia nepamirštama patirtimi. "FettersMax" antrankiai yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško maksimalaus stabilumo ir saugumo intensyviam surišimo seansui. Šie antrankiai pagaminti iš storai paminkštintos odos ir turi tris tvirtus dirželius, pagamintus iš tvirtos balno odos, kurie užtikrina, kad riešai būtų saugiai ir tvirtai laikomi vietoje net ir esant įnirtingam pasipriešinimui.

    Aukštos kokybės medžiagos ir apdirbimas:

    "FettersMax" antrankiai stebina aukščiausios kokybės gamyba ir aukštos kokybės medžiagomis. Paminkštinta oda užtikrina ne tik patogumą, bet ir patvarumą. Dirželiai, pagaminti iš tikros balno odos - ypač tvirtos ir patvarios odos, suteikia papildomo saugumo ir patvarumo.

    Antrankiai turi suvirintus ir nikeliuotus D formos žiedus ir kniedes, todėl niekas negali sulinkti, sulūžti ar plyšti net intensyviai naudojant. Ergonomiška antrankių forma užtikrina visapusišką atramą įvairiose surišimo padėtyse, ypač virš galvos, ir tolygiai paskirsto spaudimą. Tai reiškia, kad net ilgesnius surišimo seansus galima atlikti pernelyg neapkraunant riešų.

    Universalus naudojimas:

    "FettersMax" riešų surišimo įtaisai yra itin universalūs ir gali būti naudojami įvairiose riešų surišimo padėtyse. Nesvarbu, ar tai būtų vadinamasis "Išskleistas erelis" (Terminas "Išskleistas erelis" apibūdina suvaržymo padėtį, kai asmens rankos ir kojos yra plačiai išskleistos ir suvaržytos.

    Tokia padėtis leidžia visiškai apnuoginti kūną ir prieiti prie jo, todėl ji dažnai naudojama kartu su surišimo rėmais arba specialiais suvaržymo įtaisais, tokiais kaip išskleidžiamosios juostos), per galvą intensyvaus spardymo seanso metu arba už nugaros surištomis rankomis - šie antrankiai yra tvirti ir lankstūs. MEO antrankiai pasižymi tuo, kad juose naudojama aukščiausios kokybės oda, kurią kruopščiai atrenka ir apdoroja patyrę balnininkai. MEO balnininkai naudoja aukštos kokybės Latigo odą, kuri pasižymi išskirtiniu tvirtumu ir ilgaamžiškumu, taip pat minkštą ir paminkštintą odą, užtikrinančią maksimalų komfortą. Paminkštinta oda savo ruožtu užtikrina, kad gaminiai išliktų patogūs net ilgai nešiojami ir nedirgintų odos. Kruopščiai apdorodama ir naudodama šias aukštos kokybės medžiagas, MEO užtikrina, kad jos gaminiai būtų ne tik funkcionalūs, bet ir patvarūs bei estetiški. Kruopštus batsiuvių meistriškumas užtikrina, kad kiekviena detalė, pradedant tiksliomis siūlėmis ir baigiant tvirta furnitūra, būtų tinkama. Todėl MEO odiniai gaminiai yra puikus pasirinkimas visiems, ieškantiems patogumo ir kokybės BDSM aksesuaruose.

    Daugiau informacijos:

    • Daugiau informacijos apie rankų antrankius
    • Medžiaga: tikra latigo oda, paminkštinta oda, suvirintos ir nikeliuotos plieninės jungiamosios detalės.
    • Konstrukcija: Ergonomiškas prigludimas, užtikrinantis tolygų spaudimo paskirstymą ir maksimalų komfortą.
    • Taikymas: Idealiai tinka įvairioms suvaržymo padėtims ir ypač tinka derinti su išskleidžiamosiomis juostomis.
    • Parduodama poromis: Rankų antrankiai parduodami poromis ir tinka daugumai naudotojų.
    • Netinka kabinti: Šie antrankiai netinka kabinti. Nerekomenduojama visiškai pakabinti ant riešų.
    • Pririšimas: Primygtinai nerekomenduojame naudoti šių antrankių pririšimui. Nors antrankiai yra tvirti ir patvarūs, jie nėra pritaikyti apkrovoms, kurios patiriamos visiškai pakabinus. Riešai būtų veikiami itin didelių apkrovų, todėl spaudimas gali pasiskirstyti netolygiai ir padidėtų rizika susižeisti. Be to, nuo apkrovos medžiaga gali pasiduoti arba plyšti, todėl gali kilti pavojingų situacijų. Pakabinamajam surišimui turėtų būti naudojami specialiai sukurti suvaržymai arba virvės, nes jie užtikrina saugų kūno svorio pasiskirstymą ir sumažina sužeidimų riziką.
    • MEO parduotuvėje rasite išskirtinį odinių antrankių, atitinkančių aukščiausius kokybės ir dizaino standartus, pasirinkimą. Šie odiniai antrankiai buvo specialiai sukurti BDSM entuziastams, kurie ieško tvirtų, bet estetiškų aksesuarų, kad jų žaidimai būtų dar intensyvesni.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Produit conforme à la photo

    Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
    Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
    étonné du prix si bas !
    Je recommande

    • 4 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Handhängefesseln Bondage

    Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
    Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
    Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
    Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
    Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    The most fantastic Bondage Gear in the world

    Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Thanks for such a great product.

    My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

    • 5 iš 5 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Very satisfied!

    These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Trijų sagčių antrankiai - FettersMax

    Trijų sagčių antrankiai - FettersMax

    "FettersMax" odiniai antrankiai yra būtinas kiekvieno BDSM entuziasto aksesuaras. Jie ne tik suteikia funkcinių privalumų surišimo metu, bet ir žavi elegantiška išvaizda, aukštos kokybės medžiagomis ir apdirbimu. Su šiais odiniais antrankiais kiekvienas BDSM seansas taps nepamirštama patirtimi.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: