Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Tartarus Quadripolar butt plug - Revoliucinis produktas iš ElectraStim

3D analinės elektrostimuliacijos patirtis! Atraskite su Tartarus Quadripolar butt plug iš ElectraStim atraskite visiškai naują analinio orgazmo dimensiją ir mėgaukitės intensyvia trimatės elektrostimuliacijos patirtimi kaip niekada anksčiau. Tartarus Quadripolar butt plug pagamintas iš minkšto, lankstaus ir laidaus silikono ir puikiai prisitaiko prie kūno kontūrų.

Daugiau informacijos

3941/00

169,99 €


-50,00 €

119,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revoliucinis produktas iš ElectraStim

    3D analinės elektrostimuliacijos patirtis! Atraskite su Tartarus Quadripolar butt plug iš ElectraStim atrasti visiškai naują analinio orgazmo dimensiją ir mėgautis intensyvia trimatė elektrostimuliacija kaip niekada anksčiau. Tartarus Quadripolar butt plug pagamintas iš minkšto, lankstaus ir laidaus silikono ir puikiai prisitaiko prie kūno kontūrų.

    Keturių polių dizainas 360 laipsnių stimuliacijai išangėje!

    Tartarus Quadripolar butt plug pasižymi unikalia kvadripoline konstrukcija, kuri suteikia kvapą gniaužiančius ir dar neregėtus pojūčius. Kūnas Tartarus Quadripolar butt plug padalytas į keturias atskiras laidžias sritis, kurias galima aktyvuoti nepriklausomai vieną nuo kitos. Tokia konfigūracija užtikrina 360 laipsnių stimuliaciją išangėje ir sukuria intensyvų pilnatvės pojūtį neperžengiant mažiau patyrusių naudotojų fizinių ribų.

    Vienas dalykas yra garantuotas: Kvapą gniaužiantys analiniai orgazmai!

    Kiekviena iš keturių laidžiųjų zonų Tartarus Quadripolar butt plug galima atskirai valdyti, kad būtų sukurti įvairūs elektrojutiminiai pojūčiai. Prijungus prie elektrostimuliacijos prietaiso su 2 išėjimais, elektros srovė gali tekėti ratu iš vieno laidaus taško į kitą, taip suteikiant visiškai naujus analinės elektrostimuliacijos pojūčius. Nenutrūkstamos bangos arba impulsų modelis sukuria stiprius pojūčius ir sustiprina išangės užpildymo jausmą. Dar įdomiau darosi naudojant kintančių bangų ar impulsų modelius, kurie skirtingu metu stimuliuoja skirtingas išangės sritis Tartarus Quadripolar butt plug skirtingu laiku. Keturpolinei analinei elektrostimuliacijai reikalingas dviejų kanalų elektrostimuliacijos prietaisas, pavyzdžiui, MEO "SexBox", "Flick Duo", "Flux", "SensaVox" arba "AXIS", ir keturios kabelių jungtys vienu metu.

    Ypatinga analinės elektrostimuliacijos savybė:

    Analinė elektrostimuliacija suteikia neprilygstamą patirtį, pranokstančią įprastus stimuliavimo metodus. Nervų galūnėlės išangės srityje tiesiogiai ir intensyviai stimuliuojamos tikslingais elektros impulsais. Tai sukelia gilius, banguojančius pojūčius, kurie apibūdinami kaip itin malonūs ir jaudinantys. Analinė elektrostimuliacija gali būti švelni ir atpalaiduojanti arba intensyvi ir stipri, priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir elektrostimuliacijos prietaiso nustatymų. Prietaisas leidžia tiksliai kontroliuoti stimuliacijos intensyvumą ir tipą, taip sukuriant asmeninę patirtį.

    Patogumas ir kokybė:

    Tartarus Quadripolar butt plug turi suapvalintą pagrindą, leidžiantį patogiai sėdėti su įkištu analiniu kaiščiu. Prijungimo lizdai yra įgilinti, kad būtų išvengta kabelių pažeidimų. Nors techniškai suderinami visi "ElectraStim" kabeliai, pagrindas specialiai sukurtas 90 laipsnių kabeliams, kurie guli vienoje plokštumoje naudojant Tartarus Quadripolar butt plug naudojimo metu yra lygūs.

    Pridedami priedai:

    Butt plug Kartu su "Tartarus Quadripolar Silicone" tiekiamas mikropluošto laikymo maišelis ir daugiakalbis naudojimo vadovas (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Lengvas valymas ir priežiūra:

    VERYCLEAN Elektrodą galima lengvai valyti šiltu vandeniu ir švelniu plovikliu arba purškikliu. Kad nepažeistumėte elektrodo, nenaudokite jokių aštrių valymo priemonių.

    Dėl to analinė ar vaginalinė elektrostimuliacija tampa dar malonesnė:

    Norint patirti optimalią patirtį, reikėtų naudoti mūsų vandens pagrindo lubrikantą ESHOCK. Šis specialus lubrikantas užtikrina lengvą analinį / vaginalinį įvedimą ir gerą elektrinį laidumą. Bet kokia kaina venkite silikono pagrindo arba hibridinių lubrikantų.

    Daugiau informacijos:

    • Tartarus keturių polių analinis kaištis
    • Skirtas naudoti su mūsų elektrostimuliacijos prietaisais (kaip priedus galima įsigyti įvairių jungiamųjų kabelių ir adapterių).
    • Bendras ilgis: 11,2 cm
    • Įkišamas ilgis: 9 cm
    • Skersmuo: 3,8 cm
    • Kaklelio skersmuo: 1,6 cm
    • Jungties dydis: 2 mm (x4)
    • Jungiamieji kabeliai į pristatymo apimtį neįeina. Juos reikia užsisakyti atskirai.
    • Taikymo pastabos: Tartarus Quadripolar butt plug tinka įvairiai analinei elektrostimuliacijai. Jis pasižymi puikiu dydžiu pažengusiems naudotojams, o keturpolis išdėstymas sukuria pilnatvės pojūtį, kuris patenkina net labiausiai patyrusius mūsų klientus. The Tartarus Quadripolar butt plug pagamintas iš minkšto, lankstaus ir laidaus silikono ir puikiai prisitaiko prie kūno kontūrų, kad užtikrintų patogią ir intensyvią patirtį. Tartarus Quadripolar butt plug tinka ne tik analinei, bet ir vaginalinei elektrostimuliacijai.
    • Saugumo pastaba: norint patirti saugią ir malonią patirtį, būtina naudoti tinkamus elektrostimuliacijos prietaisus ir laidus. Visi "ElectraStim" gaminiai suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių saugos standartų.
    • Sukurta Jungtinėje Karalystėje pagal naujausias Didžiosios Britanijos ir Europos saugos taisykles.
    • Saugos pastaba: Erotinė elektrostimuliacija (E-Stim) yra plačiai paplitusi praktika, tačiau svarbu žinoti su ja susijusius saugos klausimus. E-Stim netinka žmonėms, sergantiems epilepsija, turintiems širdies stimuliatorių ar medicininį infuzijos prietaisą, sergantiems širdies ligomis ar nėščiosioms, ir niekada negalima naudoti ant krūtinės ar kaklo. Visi prietaisai iš E-Stim Systems prietaisai buvo suprojektuoti ir pagaminti laikantis aukščiausių standartų. Pirkėjas prisiima atsakomybę už teisingą gaminių naudojimą.
    • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai ir logotipai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revoliucinis produktas iš ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revoliucinis produktas iš ElectraStim

    3D analinės elektrostimuliacijos patirtis! Atraskite su Tartarus Quadripolar butt plug iš ElectraStim atraskite visiškai naują analinio orgazmo dimensiją ir mėgaukitės intensyvia trimatės elektrostimuliacijos patirtimi kaip niekada anksčiau. Tartarus Quadripolar butt plug pagamintas iš minkšto, lankstaus ir laidaus silikono ir puikiai prisitaiko prie kūno kontūrų.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: