Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis tempimas

Naujienlaiškis

"AssSpreader™" - analinis kištukas analiniam išsiplėtimui - tunelis butt plug

"AssSpreader™" yra specialus analinis kamštis, kuris visą parą palaiko atvirą išangę. Keistas analinio sekso žaisliukas, puikiai tinkantis ekstremaliam išangės ištempimui ir kartu analiniam įsiskverbimui. Butt plug Priklausomai nuo jo dydžio, šis su tunelio anga tinka mažiau patyrusiems naudotojams, profesionalams ir BDSM mėgėjams!

Daugiau informacijos

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "AssSpreader™" yra specialus analinis kamštis, kuris visą parą palaiko atvirą išangę. Keistas analinio sekso žaisliukas, puikiai tinkantis ekstremaliam išangės ištempimui ir kartu analiniam įsiskverbimui.

    Tinka mažiau patyrusiems naudotojams, profesionalams ir BDSM mėgėjams! The AssSpreader™ yra analinis kaištis, kuris duoda tai, ką žada.

    Su šiuo analiniu kaiščiu tiek pradedantieji, tiek patyrę naudotojai gali pasiekti ilgalaikį analinį ištempimą ir įspūdingus rezultatus. MEO® AssSpreader™ palaiko plačiai atvertą analinę angą, garantuoja ekstremalius pojūčius ir ištempia analinę angą sukamaisiais judesiais su aiškiai matomais rezultatais. Puikiai tinka nuolatiniam išangės atvėrimui palaikyti. Būti tokiam atviram yra tiesiog genialu!

    Puikus dizainas:

    Rinkdamiesi medžiagą nedarėme jokių kompromisų. AssSpreader™ pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kurio paviršius švelnus kaip aksomas. Jis yra pakankamai kietas, kad būtų lengvai įdedamas, bet pakankamai lankstus, kad užtikrintų labai aukštą komforto lygį ir patikimai priglustų, neišslystų iš išangės.

    Kaip naudoti "AssSpreader™"?

    Šis MEO analinis kaištis sukurtas taip, kad prieš įdedant jį galima suspausti, o maksimalaus dydžio jis išsiplečia tik visiškai įkištas į išangę! Jį labai lengva naudoti! Prieš naudojimą abi analinio kaiščio pusės suspaudžiamos viena prie kitos. Kai tik "AssSpreader™" visiškai įkišamas, abi pusės išsiskleidžia ir išplečia išangę daugiau nei dvigubai. Reguliarus analinis mokymas su "AssSpreader™" taip pat užtikrina, kad rezultatas (plačiai išsiplėtusi išangė) bus nuolatinis.

    AssSpreader™ yra 3 dydžių:

    • S = pradedančiajam: bendras ilgis 8 cm, įkišamas ilgis 7 cm, skersmuo suspaudus 3,5 cm, skersmuo išskleidus 4,8 cm, vidinis skersmuo 1,5 cm.
    • M = pažengusiems: bendras ilgis 10 cm, įterpiamas ilgis 9 cm, skersmuo suspaudus 4,6 cm, skersmuo išskleidus 6 cm, vidinis skersmuo 2 cm.
    • L = anal pro: bendras ilgis 12 cm, įterpiamas ilgis 11 cm, skersmuo suspaudus 5 cm, skersmuo išskleidus 7 cm, vidinis skersmuo 2,5 cm.


    Analinis išsiplėtimas pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams!

    Skirtingai nei kiti analiniai plėstuvai, "AssSpreader™" tinka VISIEMS, kurie mėgsta ekstremalų analinį plėtimą ir mėgsta eksperimentuoti su analinio sekso žaislais. Nesvarbu, ar tai būtų pradedantysis, ar analinio sekso profesionalas, vyras ar moteris, "AssSpreader™" tinka visiems.

    Kokie yra AssSpreader™ ar analinio kaiščio su anga privalumai?

    Anal Tunnel Plug Analinis kaištis su tuščiaviduriu vidumi, dar vadinamas , yra analinis kaištis, kurio vidus yra tuščiaviduris. Jis įkišamas į analinę angą ir išlaiko analinę angą atvirą, kad galėtumėte netrukdomai žiūrėti į vidų. AssSpreader™ taip pat naudojamas žaidimams su įvairiais skysčiais, pavyzdžiui, lubrikantu arba vandeniu. Toks analinis kaištis kaip AssSpreader™ taip pat suteikia galimybę įsiskverbti į analinę angą su ilgu analiniu dildo arba pripučiamu dildo. AssSpreader™ gali naudoti ir vyrai, ir moterys, jis skirtas tiems, kurie mėgsta eksperimentuoti su įvairiomis analinės stimuliacijos rūšimis.

    Svarbios instrukcijos, kaip valyti "AssSpreader™"!

    Prieš naudodami "AssSpreader™" ar bet kurį kitą analinį kaištį, turėtumėte jį kruopščiai išvalyti. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. VERYCLEAN Higieniškam valymui galite naudoti mūsų purškiklį. AssSpreader™ pagamintas iš silikono, jo paviršius neporėtas, todėl bakterijoms ir purvo dalelėms sunku prilipti. Žinoma, ypač svarbu valyti po naudojimo. Prieš įkišant "AssSpreader™" į išangę gali būti patartina naudoti analinį prausiklį žarnynui išvalyti.

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti "AssSpreader™"?

    Norint įkišti "AssSpreader™" į išangę, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo". Sudrėkinkite tepalu ir išangę, ir "AssSpreader™". Mūsų EXTREMEO purškalas palengvina išangės išsiplėtimą ir leidžia net nepatyrusiems naudotojams lengvai įkišti "AssSpreader™". Nenaudokite silikono pagrindo lubrikantų, nes jie pažeistų aukštos kokybės "AssSpreader™" medžiagą!

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Vertinimas 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Vertinimas 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Parašykite savo atsiliepimą

          "AssSpreader™" - analinis kištukas analiniam išsiplėtimui - tunelis butt plug

          "AssSpreader™" - analinis kištukas analiniam išsiplėtimui - tunelis butt plug

          "AssSpreader™" yra specialus analinis kamštis, kuris visą parą palaiko atvirą išangę. Keistas analinio sekso žaisliukas, puikiai tinkantis ekstremaliam išangės ištempimui ir kartu analiniam įsiskverbimui. Butt plug Priklausomai nuo jo dydžio, šis su tunelio anga tinka mažiau patyrusiems naudotojams, profesionalams ir BDSM mėgėjams!

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: