Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL analinis kištukas

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug puikiai tinka patyrusiems naudotojams, kurie nori praplėsti savo analinės srities ribas ir suteikti analiniam tempimui dar vieną dimensiją. Įspūdingo 15,2 cm ilgio ir didžiausio 9,9 cm skersmens Cold Blooded Scaled butt plug intensyviai analinei stimuliacijai.

Daugiau informacijos

10029/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug": analinio sekso profesionalams, ieškantiems naujo iššūkio

    BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug puikiai tinka patyrusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo analinės srities ribas ir pasiekti kitą analinio tempimo dimensiją. Įspūdingo 15,2 cm ilgio ir didžiausio 9,9 cm skersmens Cold Blooded Scaled butt plug užtikrina intensyvią analinę stimuliaciją. Tekstūruotas paviršius Cold Blooded Scaled butt plug užtikrina, kad lėtai įvedant į išangę būtų intensyviai jaučiamas kiekvienas centimetras. Be to, žvynuotas paviršius Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug užtikrina, kad lubrikantas ypač gerai prilimpa prie , o tai suteikia dar geresnį pojūtį. Kad patirtis būtų ypač maloni, prieš naudojimą rekomenduojama gausiai patepti MEO rekomenduojamu hibridiniu lubrikantuGlory Hole Hibridinio lubrikanto prieš naudojimą.

    Kodėl BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug puikus pasirinkimas?

    • Sudėtingas dydis: 15,2 cm ilgio ir 9,9 cm skersmens įkišamas Cold Blooded Scaled butt plug puikiai tinka visiems, kurie nori išbandyti didesnius analinius kaiščius ir maksimaliai ištempti analinę angą.
    • Nuostabus paviršius: specialus, išraižytas paviršius Cold Blooded Scaled butt plug užtikrina intensyvią analinę stimuliaciją ir leidžia pastebėti kiekvieną judesį. Butt plug Žvynelinėtas paviršius taip pat užtikrina, kad lubrikantas ypač gerai prilimpa prie .
    • Platus pagrindas: platus Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug ne tik užtikrina stabilumą, bet ir puikiai tinka jodinėjimui.
    • Pažengusiems naudotojams: Cold Blooded Scaled butt plug buvo specialiai sukurtas patyrusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo analinius įgūdžius ir seksualines ribas.


    Analinio sekso profesionalams: Stipri konstrukcija intensyviai stimuliacijai

    BUTTR kolekcija buvo specialiai sukurta aukštus reikalavimus keliantiems analiniams profesionalams ir perkelia analinį malonumą į naują lygį Backdoor-Play į naują lygį. Tvirta, vyriška išvaizda ir kariškas BUTTR prekės ženklo dizainas atspindi jėgą ir ištvermę, reikalingą naudojant sekso žaislus, pvz Cold Blooded Scaled butt plug yra paklausūs. Cold Blooded Scaled butt plug tai dar vienas pavyzdys, kaip BUTTR siūlo nepamirštamus potyrius, kuriems reikia atsidavimo ir ištvermės.

    Naudojimas, tinkamas lubrikantas ir užpakaliuko kištuko valymas

    Visada naudokite gausų rekomenduojamo Glory Hole MEO hibridinio lubrikanto, kad būtų sklandi ir maloni patirtis su Cold Blooded Scaled butt plug. Šis hibridinis lubrikantas užtikrina ilgalaikę lubrikaciją ir idealiai tinka intensyvioms sesijoms. Išvalykite Cold Blooded Scaled butt plugVERYCLEAN po naudojimo kruopščiai valykite šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba naudokite mūsų purškiklį ypač kruopščiam valymui ir optimaliai higienai.

    BUTTR prekės ženklas - kokybė ir inovacijos iš Europos

    BUTTR - tai europietiškas prekės ženklas, išgarsėjęs kaip aukštos kokybės sekso žaislų ir lubrikantų tiekėjas. Žinomas dėl savo tvirtos, vyriškos estetikos ir kruopščiai sukurto gaminių asortimento, BUTTR skirtas būtent vyrams ir moterims, ieškantiems naujų iššūkių sekso srityje Backdoor-Play ieško naujų iššūkių. Kiekvienas BUTTR kolekcijos gaminys, nuo Cold Blooded Scaled butt plug iki specialiai sukurtų lubrikantų, yra pagamintas laikantis aukščiausių saugumo, patogumo ir ilgaamžiškumo standartų. Prekės ženklas žavi ne tik novatorišku dizainu, bet ir aukščiausius kokybės standartus atitinkančiomis kūnui nekenksmingomis medžiagomis. Su BUTTR patirsite intensyvų, rafinuotą malonumą - nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs analinio tempimo srities profesionalas fisting ir analinis tempimas.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    This will fill you up

    This bad boy is big not for beginners. I can't get it all the way in yet but hopefully I will sometime but what a feeling it is trying.

      Vertinimas 

      Optimale Form

      Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

        Vertinimas 

        Alter Schwede !!!

        Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

          Parašykite savo atsiliepimą

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL analinis kištukas

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL analinis kištukas

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug puikiai tinka patyrusiems naudotojams, kurie nori praplėsti savo analinės srities ribas ir suteikti analiniam tempimui dar vieną dimensiją. Įspūdingo 15,2 cm ilgio ir didžiausio 9,9 cm skersmens Cold Blooded Scaled butt plug intensyviai analinei stimuliacijai.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: