Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Valerius silikoninis analinis kaištis - analinis kaištis vyrams

Naujas Pasiūlymas

Šį kištuką privalo turėti kiekvienas vyras, nesvarbu, kiek patirties jis turi. Jis suteikia unikalią galimybę tikslingai stimuliuoti prostatą, o tai lemia intensyvesnius orgazmus ir visiškai naują, kvapą gniaužiantį malonumo pojūtį.

Daugiau informacijos

3955/00

19,99 €


-3,00 €

16,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Intensyviai stimuliuokite išangę ir prostatą su mūsų naujaisiais silikoniniais užpakaliuko kištukais:

    Šį kištuką būtina turėti kiekvienam vyrui, nesvarbu, kiek patirties jis turi. Jis suteikia unikalią galimybę tikslingai stimuliuoti prostatą, o tai lemia intensyvesnius orgazmus ir visiškai naują, kvapą gniaužiantį malonumo pojūtį. Gerai apgalvota forma užtikrina patogų įvedimą ir patikimą laikymąsi išangėje, o stiprus siurbtukas leidžia naudoti be rankų - tiesiog puiku!

    Butt plug butt plug Kartu su mūsų rekomenduojamais lubrikantais ir valymo priemonėmis šis užpakaliuko kištukas suteikia neįtikėtinai patogią ir higienišką patirtį, kuri pradžiugins kiekvieną vyrą. Mūsų naujoji silikoninių užpakaliuko kištukų serija, kurią sudaro Maximus , Valerius ir Legionnaire kištukas, suteikia unikalią galimybę aukščiausiu lygiu stimuliuoti išangę ir prostatą. Kiekvienas analinis kaištis kruopščiai sukurtas taip, kad suteiktų maksimalų malonumą ir malonumą tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems naudotojams.

    Intensyvi išangės stimuliacija:

    Specialiai sukurtos mūsų analinių kaiščių formos užtikrina intensyvią ir jaudinančią išangės stimuliaciją. Skirtingi dydžiai ir dizainas leidžia mėgautis individualiais pojūčiais. Lygi paviršiaus tekstūra suteikia papildomo susijaudinimo kiekvieną kartą jį įkišus ir ištraukus.

    Tikslinis prostatos masažas:

    Unikalios formos kištukai leidžia tikslingai stimuliuoti prostatą. Tikslingas spaudimas ir švelnus prostatos masažas lemia intensyvesnius orgazmus ir didesnį malonumą.

    Prisisiurbimo kaušelio privalumai:

    Visi mūsų užpakaliuko kištukai turi stiprų siurbtuką, kuris užtikrina patikimą laikymąsi ant visų lygių paviršių. Tai leidžia naudoti be rankų ir atveria daugybę jaudinančių žaidimų būdų. Siurbtukas užtikrina, kad kištukas saugiai įsitvirtintų išangėje, kad galėtumėte visiškai susikoncentruoti į savo malonumą.

    Lengva naudoti:

    Kad patirtis būtų geriausia, rekomenduojame naudoti mūsų vandens pagrindo "Aquameo" lubrikantą ir "Extremeo Anal Relax" purškalą. Šie produktai užtikrina švelnų ir malonų įvedimą į išangę ir atpalaiduoja analinius raumenis. VERYCLEAN

    Po naudojimo analinius kaištukus lengvai nuvalysite šiltu vandeniu, švelniu muilu ir mūsų specialiu purškikliu. Patirkite revoliucinę išangės ir prostatos stimuliaciją su mūsų naujaisiais silikoniniais analiniais kaištukais ir atraskite naujas malonumo ir pasitenkinimo aukštumas. Atraskite savo asmeninį favoritą ir mėgaukitės intensyviomis, nepamirštamomis akimirkomis.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Analplug für den Mann

    Der Analplug ist der absolute Hammer, wenn man als Anfänger einmal in die Thematik reinschnuppern möchte. Er ist super einfach einzuführen und die Größe ist perfekt für Anfänger. Wenn er mal sitzt, merkt man ihn deutlich, aber er ist überhaupt nicht nervig – ein Traum!

      Vertinimas 

      Toll für Anfänger

      Dieser Traum von einem Dildo ist wirklich unglaublich leicht und angenehm zu tragen. Du kannst ihn auch drinnen behalten, wenn du zur Arbeit gehst oder unterwegs bist. Einfach ein fantastisches Toy, das auch meine Freundin ganz begeistert ist. Ich kann es nur empfehlen, besonders für Anfänger, die noch nicht so viel Größe vertragen können oder erst anfangen möchten.

        Vertinimas 

        Bien

        Bien pour débuter en douceur !
        Super plug je recommande

          Parašykite savo atsiliepimą

          Valerius silikoninis analinis kaištis - analinis kaištis vyrams

          Valerius silikoninis analinis kaištis - analinis kaištis vyrams

          Šį kištuką privalo turėti kiekvienas vyras, nesvarbu, kiek patirties jis turi. Jis suteikia unikalią galimybę tikslingai stimuliuoti prostatą, o tai lemia intensyvesnius orgazmus ir visiškai naują, kvapą gniaužiantį malonumo pojūtį.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: