Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL analinis kištukas

butt plug "BUTTR Cold Blooded Scaled" puikiai tinka patyrusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo analinio sekso ribas ir suteikti analiniam tempimui kitą dimensiją. Butt plug Įspūdingo 15,2 cm ilgio ir didžiausio 9,9 cm skersmens "Cold Blooded Scaled" užtikrina intensyvią analinę stimuliaciją.

Daugiau informacijos

10029/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug": analinio sekso profesionalams, ieškantiems naujo iššūkio

    Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled puikiai tinka patyrusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo analinės srities ribas ir pasiekti kitą analinio ištempimo dimensiją. Butt plug Įspūdingo 15,2 cm ilgio ir didžiausio 9,9 cm skersmens "Cold Blooded Scaled" užtikrina intensyvią analinę stimuliaciją. Butt plug Dėl tekstūruoto "Cold Blooded Scaled" paviršiaus, lėtai įkišant jį į išangę, intensyviai jaučiamas kiekvienas centimetras. Butt plug butt plug Be to, "Cold Blooded Scaled" žvyneliais padengtas paviršius užtikrina, kad lubrikantas ypač gerai prilimpa prie jo, o tai suteikia dar geresnį pojūtį. Kad patirtis būtų ypač maloni, prieš naudojimą rekomenduojama gausiai užtepti MEO rekomenduojamo hibridinio lubrikanto Glory Hole MEO rekomenduojamo hibridinio lubrikanto prieš naudojimą.

    butt plug Kodėl BUTTR Cold Blooded Scaled yra puikus pasirinkimas?

    • butt plug Iššaukiantis dydis: 15,2 cm įterpiamo ilgio ir 9,9 cm skersmens "Cold Blooded Scaled" puikiai tinka tiems, kurie nori išdrįsti didesnius užpakaliuko kaiščius ir maksimaliai ištempti analinę angą.
    • butt plug Nuostabus paviršius: Specialus, žvyneliais nusėtas Cold Blooded Scaled paviršius užtikrina intensyvią analinę stimuliaciją ir leidžia pastebėti kiekvieną judesį. Butt plug Dėl žvyneliais padengto paviršiaus lubrikantas ypač gerai prilimpa prie .
    • butt plug butt plug Platus pagrindas: platus "Cold Blooded Scaled" pagrindas ne tik užtikrina stabilumą, bet ir puikiai tinka jodinėjimui.
    • butt plug Pažengusiems naudotojams: "Cold Blooded Scaled" buvo specialiai sukurtas patyrusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo analinius įgūdžius ir seksualines ribas.


    Analinio sekso profesionalams - Stipri konstrukcija intensyviai stimuliacijai

    BUTTR kolekcija buvo specialiai sukurta aukštus reikalavimus keliantiems analinio sekso profesionalams ir perkelia užpakalinių durelių žaidimus į naują lygį. Butt plug Tvirta, vyriška išvaizda ir karinis BUTTR prekės ženklo dizainas atspindi jėgą ir ištvermę, kurios reikia naudojant sekso žaislus, tokius kaip "Cold Blooded Scaled" . Butt plug Cold Blooded Scaled yra dar vienas pavyzdys, kaip BUTTR siūlo nepamirštamus potyrius, kuriems reikia atsidavimo ir ištvermės.

    Naudojimas, tinkamas lubrikantas ir užpakaliuko kištuko valymas

    Visada naudokite didelį kiekį rekomenduojamo Glory Holebutt plug MEO hibridinio lubrikanto, kad patirtis su "Cold Blooded Scaled" būtų sklandi ir maloni . Šis hibridinis lubrikantas užtikrina ilgalaikį lubrikantą ir idealiai tinka intensyvioms sesijoms. Butt plug VERYCLEAN Po naudojimo kruopščiai išvalykite "Cold Blooded Scaled" šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba naudokite mūsų purškiklį, kad itin kruopščiai išvalytumėte ir užtikrintumėte optimalią higieną.

    BUTTR prekės ženklas - kokybė ir inovacijos iš Europos

    BUTTR - tai europietiškas prekės ženklas, išgarsėjęs kaip aukštos kokybės sekso žaislų ir lubrikantų tiekėjas. Žinomas dėl savo tvirtos, vyriškos estetikos ir kruopščiai sukurto gaminių asortimento, BUTTR skirtas būtent vyrams ir moterims, ieškantiems naujų iššūkių užpakalinių durų žaidimuose. Butt plug Kiekvienas BUTTR kolekcijos gaminys - nuo "Cold Blooded Scaled" iki specialiai sukurtų lubrikantų - pagamintas laikantis aukščiausių saugumo, patogumo ir ilgaamžiškumo standartų. Šis prekės ženklas žavi ne tik novatorišku dizainu, bet ir aukščiausius kokybės standartus atitinkančiomis kūnui nekenksmingomis medžiagomis. Su BUTTR patirsite intensyvų, rafinuotą malonumą - nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs analinio tempimo srities profesionalasfisting ir analinis tempimas.

    Daugiau informacijos:

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Vertinimas 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL analinis kištukas

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL analinis kištukas

        butt plug "BUTTR Cold Blooded Scaled" puikiai tinka patyrusiems naudotojams, norintiems praplėsti savo analinio sekso ribas ir suteikti analiniam tempimui kitą dimensiją. Butt plug Įspūdingo 15,2 cm ilgio ir didžiausio 9,9 cm skersmens "Cold Blooded Scaled" užtikrina intensyvią analinę stimuliaciją.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: