Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinė elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Mystim Real Deal Neal - "E-Stim" vibratorius

Pasiruoškite absoliučiai įelektrinančiam nuotykiui, nes štai pasirodo "Real Deal Neal", e-stimuliacinis vibratorius iš Mystim, tikras elektroninio sekso šedevras! Šis sekso žaisliukas yra kur kas daugiau nei tik vibratorius. Tai jūsų naujasis žaidimų draugas, pasiruošęs įvaryti jus į seksualinę ekstazę ir stimuliuoti jūsų intymiausias zonas taip, kaip dar niekada nepatyrėte.

Daugiau informacijos

3343/00

159,99 €


-60,00 €

99,99 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Pasiruoškite absoliučiai įelektrinančiam nuotykiui, nes štai pasirodo "Real Deal Neal", e-stimuliacinis vibratorius iš Mystim, tikras elektroninio sekso šedevras! Šis elektrostimuliacijos sekso žaislas yra kur kas daugiau nei tik vibratorius. Tai jūsų naujasis žaidimų draugas, pasiruošęs įvaryti jus į seksualinę ekstazę ir stimuliuoti jūsų intymiausias zonas taip, kaip dar niekada nesate patyrę!!!!

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Įkraunamas e-stimuliacinis vibratorius.
    • Skirtas naudoti analiniu ir vaginaliniu būdu.
    • E-stimuliacija ir vibracija: viskas viename žaisle - nereikia jokio papildomo stimuliatoriaus.
    • Ryškus žandikaulis: apkabina jūsų karštąsias vietas, kad būtų tikslingai stimuliuojamas, intensyviai stimuliuoja naudojant vaginaliai arba analiai.
    • 8 vibracijos režimai: suteikia daug įvairovės.
    • 5 elektrostimuliacijos režimai: gilus, malonus pulsuojantis dilgčiojimas.
    • Efektyvus dubens dugno treniravimas: stiprina ir tonizuoja intymiuosius raumenis.
    • Lengva naudoti: Viską galima patogiai valdyti tiesiai ant žaisliuko vienu mygtuko paspaudimu.
    • Šilko švelnumo silikonas: kad būtų lengva įdėti ir maksimaliai patogu pamaloninti.
    • Atsparus vandeniui: tinka seksui vonioje / baseine arba duše.

     

    Mūsų "Real Deal Neal" yra įkraunamas e-stimuliacinis vibratorius, siūlantis geriausius abiejų pasaulių privalumus. Jame suderinti 8 nenugalimi vibracijos režimai ir 5 intensyvios stimuliacijos srovės, kad į jus įsiskverbtų galingas, gilus dilgčiojimo pojūtis, dėl kurio visiškai neteksite kvapo ir būsite kupini malonumo. Bet tai dar ne viskas! Šį universalų "E-Stim" vibratorių galima naudoti ir analiniu, ir vaginaliniu būdu, nes jo išryškintas žandukas puikiai apglėbia jūsų erogenines zonas ir tiksliai stimuliuoja. Nesvarbu, ar naudosite "E-Stim" vibratorių vieni, ar su partneriu, Neal visada pasiruošęs suteikti jums nepamirštamų pojūčių.

     

    Funkcijas lengvai valdysite tiesiai ant žaisliuko vienu mygtuko paspaudimu. Pasirinkite jums labiausiai patinkančius vibracijos ir e-stimuliacijos režimus ir mėgaukitės jais atskirai arba kartu. Jums patiks, kaip šilko švelnumo silikono paviršius masažuoja giliausias jūsų gelmes ir suteikia absoliučios gerovės pojūtį.

     

    Neal sukurtas ne tik malonumams lovoje! Būkite drąsūs ir pasiimkite jį į dušą ar vonią, nes jis visiškai atsparus vandeniui. Jūsų šlapi ir laukiniai žaidimai tikrai taps dar labiau jaudinantys! O jei pritrūksite energijos, Nealą galima akimirksniu įkrauti naudojant pridedamą magnetinį USB įkrovimo laidą.

     

    Valyti Nealą taip pat labai paprasta. Tiesiog naudokite vandenį ir švelnų muilą arba specialų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiamą VERYCLEAN, kad jis būtų švarus ir gaivus. Nepamirškite naudoti tik vandens pagrindo lubrikantų, kad apsaugotumėte šilkinį e-stimuliacinio vibratoriaus paviršių ir kartu užtikrintumėte sklandų ir patogų įkišimą.

     

    Ar esate pasiruošę tikram dalykui? Tuomet ryžkitės ir užsisakykite Mystim "Real Deal Neal" šiandien. Būsite sužavėti!

     

    Valymas ir priežiūra:

     

    E-Stim Sextoy pagamintas iš medicininio platininio silikono. Dėl to jis labai higieniškas ir lengvai valomas drėgna šluoste ir švelniu muilu. Reguliariai taip pat turėtumėte naudoti odai nekenksmingą dezinfekavimo priemonę, pavyzdžiui, VERYCLEAN (vadovaukitės naudojimo instrukcija). Prieš naudodami arba įkraudami vibratorių, leiskite jam visiškai išdžiūti. Įsitikinkite, kad vibratorių naudojate tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, mūsų ESHOCK geliu, kuris buvo specialiai sukurtas elektrostimuliacijai.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Mystim Daugiau informacijos apie vibratorių "Real Deal Neal" su elektrostimuliacija
    • Vibracija ir elektrostimuliacija tik viename prietaise
    • Ypač tylus, nepaisant dviejų galingų variklių
    • 8 vibracijos programos
    • 5 "E-Stim" programos, 10 intensyvumų
    • 1 kraujotaką stimuliuojanti programa
    • Ličio jonų baterija
    • Matmenys: Bendras ilgis 16,5 cm, įkišimo ilgis 11,5 cm, didžiausias skersmuo 3,6 cm.
    • Atsparus vandeniui: tinka seksui duše arba vonioje.
    • Pristatymo apimtis: 1 x įkraunamas vibratorius Real Deal Neal su "E-Stim" iš Mystim. Pridedamas magnetinis USB įkrovimo laidas.
    • Medžiaga: 100 % medicininis platininis silikonas.
    • 12 mėnesių garantija
    • Naudojimo instrukcija vokiečių, anglų, prancūzų, italų, ispanų, ispanų, olandų ir rusų kalbomis.
    • Pastaraisiais metais vis labiau populiarėja E-Stim, t. y. elektrostimuliacija. Nenuostabu: genitalijų srityje yra daug nervų - daug daugiau nei kitose vietose. Naudodami tinkamai sureguliuotą stimuliacijos srovės prietaisą ir tinkamą priedą, kiekvieną iš šių nervų galite stimuliuoti iki ekstazės. Ši stimuliacija yra nekenksminga, jei atliekama naudojant aukštos kokybės MEO gaminius, o ne beprasmiškai.
    • Programos: Mystim "E-Stim" vibratorius turi 8 vibracijos programas, 5 "E-Stim" programas ir specialią programą dubens dugnui treniruoti. Galite kontroliuoti, ar norite save stimuliuoti nepertraukiama vibracija, ar veikiau energingais intervalais. Toliau pateikiama trumpa programų apžvalga. Tačiau, kaip dažnai būna gyvenime, taip ir čia galioja tas pats: Pudingo įrodymas yra valgymas! Dubens dugno raumenys atlieka daug svarbių užduočių: Jie padeda išlaikyti organus ten, kur jiems priklauso, stabilizuoja pilvą ir nugarą, apsaugo nuo nemalonių pojūčių, tokių kaip šlapimo pūslės silpnumas ar gimdos iškritimas, ir prisideda prie geresnės laikysenos. Yra ir kitų gerai treniruoto dubens dugno privalumų: geresnė audinių kraujotaka ir, žinoma, gebėjimas įtempiant "užspausti" išangę ar makštį Gerai treniruotas dubens dugnas daro jus jautresnius intymiems prisilietimams ir, kaip įrodyta, didina gebėjimą patirti orgazmą.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Mystim Real Deal Neal - "E-Stim" vibratorius

      Mystim Real Deal Neal - "E-Stim" vibratorius

      Pasiruoškite absoliučiai įelektrinančiam nuotykiui, nes štai pasirodo "Real Deal Neal", e-stimuliacinis vibratorius iš Mystim, tikras elektroninio sekso šedevras! Šis sekso žaisliukas yra kur kas daugiau nei tik vibratorius. Tai jūsų naujasis žaidimų draugas, pasiruošęs įvaryti jus į seksualinę ekstazę ir stimuliuoti jūsų intymiausias zonas taip, kaip dar niekada nepatyrėte.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: